Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

[ShoptIT 2024] Schrijf je nu in en WIN!

24/04/2024

Ons voorjaarscongres ShoptIT staat weer voor de deur. Op donderdag 16 mei heten we jullie van harte welkom in Flanders Expo te Gent. Het thema van deze 2024 editie is "Digitale Pioniers" - Innovatie en Technologie als steunpilaren van de moderne lokale overheid.

We nodigen jullie uit om de digitale vernieuwers in levende lijve te ontmoeten en koppelen met veel enthousiasme een fijne wedstrijd aan de inschrijvingen.


Een ludieke actie
met als doel om zoveel mogelijk 'last minute' inschrijvingen - wat sneller binnen te krijgen
en we zo de praktische organisatie extra gestroomlijnder kunnen laten verlopen. Denk er aan - door de verlofdagen woensdag 1 mei 2024 (Feest van de arbeid) en donderdag 9 mei 2024 (Hemelvaartsdag) ... zal het event er nog sneller zijn dan anders. Registreer nu.


Iedere betalende bezoeker die vóór 8 mei (om 23u59) correct is ingeschreven, maakt kans om uitgeloot te worden om één van de twee volgende prijzen in ontvangst te nemen: 

  • Cadeaubon voor een 2-daags kasteelverblijf met een gastronomisch diner in een nabijgelegen sterrenrestaurant voor 2 personen. Keuze uit 54 deelnemende locaties. 

  • Cadeaubon voor 1 of 2 overnachtingen inclusief ontbijt voor 2 personen in één van de 84 deelnemende locaties in België. Er even helemaal tussenuit in eigen land. 


>>> KLIK HIER
naar de event pagina en het inschrijfformulier. De twee winnaars worden bekendgemaakt tijdens de afsluitende netwerkdrink op 16 mei. Veel succes en tot op ShoptIT.

oja - iedereen die reeds ingeschreven is ... maakt natuurlijk ook kans op deze twee mooie prijzen.

Wedstrijd Shopt.png