20170918 Dag van de Digitale Communicatie

Planning

20170918 Dag van de Digitale Communicatie
18/09/2017 09:30 — 18/09/2017 17:00

Beschrijving

Wij denderen met een razende vaart over de digitale snelweg. Wat vandaag ‘in’ is, kan morgen alweer oud brood zijn. Bovendien wordt de grens tussen online en offline communicatie almaar dunner en beïnvloeden digitale technologieën onze jobs en organisaties.

Tijdens de Dag van de Digitale Communicatie op maandag 18 september ‘17 zetten we deze digitale uitdagingen om naar kansen. Kansen die we volop grijpen om beter te communiceren, nu en in de toekomst.

Kortom en V-ICT-OR slaan opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe editie van de Dag van de Digitale Communicatie. Verwacht boeiende lezingen, workshops, turbotalks en gesprekstafels vol praktische tips van collega’s en experts.

Spring mee op de sneltrein van #DDC17 en houd halt bij verschillende topics zoals blockchain, open cities, webcare, sociale media, nieuwe veelbelovende technologieën en straffe cases.

Maandag 18 september is tegelijk hét moment om ervaringen en inspiratie uit te wisselen met webmasters, ICT-verantwoordelijken en communicatiecollega’s.


Programma

Houd maandag 18 september alvast vrij! Het programma wordt binnenkort gepubliceerd.

Inschrijven

De inschrijvingen starten vanaf midden augustus. Houd dus zeker deze pagina in het oog!

Bereikbaarheid

Je gaat binnen via de bezoekersingang in de Leuvenseweg 86 in Brussel.
Vind snel je route naar het Vlaams Parlement: https://www.vlaamsparlement.be/bezoeken/hoe-bereikt-u-het-vlaams-parlement

Het Vlaams Parlement bevindt zich op wandelafstand (10 min.) van het station Brussel-Centraal. Het aantal parkeerplaatsen in de buurt van het Vlaams Parlement is beperkt. We raden je aan om het openbaar vervoer te nemen.

Organisator

Kortom vzw

Locatie

Vlaams Parlement, Hertogsstraat 6
1000 Brussel