Inschrijvingen

Inschrijven voor dit evenement

20171121 Manage IT 2017

Planning

Manage IT
21/11/2017 09:00 — 21/11/2017 18:30

Beschrijving

 

Over Manage IT

Op dinsdag 21 november organiseert V-ICT-OR haar 9e editie van Manage IT in het Hilton in Antwerpen. Manage IT profileert zich tot een van de meest toonaangevende evenementen van de publieke sector. 
Met meer dan 300 bezoekers, 35 beursstanden, inspirerende plenaire sprekers en een twaalftal parallelsessies die het thema verder uitdiepen, bieden we de congresgangers een klasse-evenement aan. 
Manage IT wordt telkens afgesloten met een aangenaam diner.

"Samen lossen we het op!"

Wanneer we berichten lezen over de werking van informatie en technologie in de lokale besturen, dan krijgen we een dubbel gevoel. We lezen de succesverhalen waarbij met het nodige lawaai de digitale lintjes worden doorgeknipt maar we lezen zelden over de problemen die maar niet tot een oplossing komen.

Voor dit najaarscongres gaat V-ICT-OR vzw op zoek naar beide soorten van dossiers. We vragen de lokale besturen om in diverse workshops de goede oplossingen met ons te delen zodat we van elkaar kunnen leren. Maar we gaan ook samen met de besturen op zoek naar een oplossing voor de dossiers waar het niet zo vlot verliep, waar problemen met andere woorden al jaren om een oplossing schreeuwen.

Samen lossen we het op! Onder deze themavlag gaan we de uitdaging aan om uw problemen op te lossen in samenspraak met iedereen die hierbij nodig is. Of het nu om een langverwachte oplossing van de bovenlokale overheden gaat, of een probleem dat al jaren aansleept met leveranciers, … wij gaan deze uitdaging aan!

Deelnemers, reserveer nu al je plaats!

Inschrijvingen zijn open. Je kan deelnemen aan het congres, maar eveneens aansluiten voor het theaterdiner met gastoptreden. 
Het theaterdiner is elk jaar snel uitverkocht, dus wie er graag bij is, reserveert best nu al een plaatsje.

Prijzen

Deelname aan het congres

Effectieve leden €125
Bedrijfsleden, non-profits en partners €195
Overige €380

Deelname aan het theaterdiner

Effectieve leden €95
Agentschappen €125
Bedrijfsleden, non-profits en partners €150
Overige €300


Registreer nu uw beursstand!

Wilt u als bedrijf ook uw steentje bijdragen aan het oplossen van de uitdagingen waar de lokale besturen voor staan, 
Teken dan alvast in voor een stand op de beursvloer en voor het thema waarop wij uw expertise mogen inzetten om te komen tot de oplossingen voor de lokale besturen. 

Er zijn verschillende formules om uw bedrijf in de kijker te zetten: van het afnemen van een beursstand tot het intekenen als eventpartner met maximale visibiliteit.

Klik hier voor alle mogelijkheden.

Sfeerbeelden Manage IT 2016

Voor wie er vorig jaar niet bij was, kan hier alvast de sfeer opsnuiven!

Organisator

V-ICT-OR vzw

Locatie

Hilton Antwerpen Groenplaats 32
2000 Antwerpen

Inschrijven voor dit evenement