Dag van de lokale website

09/09/2008     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4807     0


Op 17 september organiseert V-ICT-OR Kenniscentrum in samenwerking met Kortom en Indigov de “Dag van de lokale website”. De dag vindt plaats in De Factorij (Huart Hamoirlaan 136 - 1030 Brussel), van 10.00 uur tot 16.30 uur.


Op die dag verneem je uit eerste hand de resultaten van de nieuwe eGov Monitor 2008. Ook dit jaar onderzocht Indigov namelijk de websites van 308 Vlaamse en 19 Brusselse gemeenten. Op 17 september worden de conclusies bekendgemaakt. Wie staat deze keer op nummer één? Wat zijn de belangrijkste trends?
Je krijgt op deze dag echter ook talrijke tips, getuigenissen en aanbevelingen over hoe je de website van uw bestuur kunt verbeteren. Hoe maak je gebruik van externe data om uw website te voeden… Hoe pak je de vernieuwing van de website organisatiebreed aan… Inspirerende voorbeelden uit binnen- en buitenland… De plaats van de website in het communicatiebeleid… Wissel ervaring en kennis uit met andere webmasters, ICT-verantwoordelijken en communicatieambtenaren op deze dag, die helemaal gewijd is aan de lokale website.

Deze dag is inmiddels volgeboekt.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!