Nood aan nationale strategie informatiebeveiliging

09/09/2008     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3370     0

In de aanloop naar de vierde editie van de Global Security Week, die in het teken staat van de cybercriminaliteit, hebben Belgische beveiligingsexperts een rapport gepubliceerd waarin ze de federale en regionale overheden van ons land oproepen om dringend werk te maken van een nationale, overkoepelende strategie voor informatiebeveiliging.

Daarnaast vragen zij om alle bestaande en toekomstige initiatieven op vlak van informatiebeveiliging maximaal te coördineren. Dat is noodzakelijk om de Belgische overheidsinstellingen op een coherente, efficiënte wijze over deze belangrijke problematiek te adviseren en in hun dagelijkse werking te ondersteunen, aldus het persbericht.

Bij L-SEC kan je zowel het volledige persbericht als het rapport bekijken.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!