Vacature Projectmedewerker CultuurNet Vlaanderen

03/06/2009     Ongecategoriseerd     Site Administrator     4464     0

Vacature Projectmedewerker VLIEG

 

CultuurNet Vlaanderen wil via cultuurmarketing meer mensen meer goesting geven in meer cultuur. Na 6 jaar werking zijn we als organisatie met een veertigtal medewerkers uitgegroeid tot een belangrijke draaischijf tussen culturele sector, media en publiek. Het project UiTdatabank past binnen onze doelstelling om het culturele aanbod op een meer effectieve en gecoördineerde manier bekend te maken en te promoten. Deze databank, waarvan we in het najaar van 2009 een nieuwe versie voorzien, bundelt het cultuur- en vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Deze activiteiten verschijnen op meer dan 150 kanalen, waaronder UiTinVlaanderen.be en tal van andere media, regionale, gemeentelijke en toeristische kanalen. Van UiT in Aarschot en UiT in regio Kortrijk tot UiT in Sint-Laureins en UiT in Brussel. De websites en magazines van deze lokale spelers zijn de kortste weg naar activiteiten en evenementen om de hoek. Samen met ons kinderlabel Vlieg dat de allerkleinsten prikkelt, maken we zo mensen warm voor cultuur.

 

Voor de organisatie van een congres en een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een tijdelijke Projectmedewerker.

 

Functieomschrijving

 

a. In november 2009 organiseert CultuurNet een congres rond cultuurmarketing voor kinderen. Hiervoor zal je het organisatorische werk voor je rekening nemen.

b. Je vervangt tevens de Projectmedewerker VLIEG. Je staat in voor de organisatie van publieksgerichte campagnes en acties met als doel: meer kinderen warm maken voor cultuur. Hiervoor zet je het icoontje ‘Vlieg' in.

Je opereert in nauw overleg met de Projectleider VLIEG en ondersteunt haar waar nodig. Het Vliegteam werkt binnen de afdeling Cultuurmarketing.


Periode van tewerkstelling


a. Productie Vliegdag: vanaf 1 september tot eind november 2009
b. Vervanging Projectmedewerker: vanaf 1 december 2009 tot einde zwangerschapsverlof (waarschijnlijk eind maart 2010)


Profiel


Voor deze functie moet je voldoen aan onderstaand profiel:
- Je hebt ervaring met event-organisatie
- Je beschikt over sterke operationele kwaliteiten: je weet van aanpakken en neemt graag initiatief.
- Je hebt affiniteit met de doelgroep kinderen, een groot inlevingsvermogen in hun leefwereld en een alertheid voor nieuwe trends op kindergebied.
- Je ziet opportuniteiten reeds lang voor anderen ze zien, je bent creatief en innovatief.
- Je werkt planmatig en projectgericht
- Je bent nauwgezet
- Je kan proactief denken en zelf de touwtjes in handen nemen
- Je bent enthousiast en gedreven


Verantwoordelijkheden en kerntaken

 

1. De productionele opvolging van het congres. Dit houdt onder meer in:
• Aankleding en logistiek
• Personeelsplanning
• Catering
• Regie van de congresdag zelf: planning en bewaken timing
• Opvolging en beheer productie(deel)budget
• Administratieve opvolging inschrijvingen
• Voorbereiden onthaal deelnemers
• Onthaal sprekers op congresdag

 

2. De strategische en creatieve uitwerking plus operationele opvolging van alle campagneonderdelen i.s.m. de Projectleider. Je zet sterke ideeën op papier, brieft het reclamebureau of productiepartners), respecteert de timings en coördineert het geheel. Ervaring met grafische software is een plus.

 

3. Communicatie:
• Je doet de hoofdredactie van alle eigen communicatie naar kinderen (website, actiemateriaal, beheer Vliegmailbox,...) en de eindredactie van alle communicatie naar ouders (Vliegbrief, UiTinVlaanderen.be, diverse mediarubrieken, ...)
• Je bent verantwoordelijk voor de rechtstreekse communicatie naar de sector mbt acties rond Vlieg, het gebruik van Vlieg als infolabel... en schrijft tekstjes voor de eigen kanalen van CultuurNet Vlaanderen (cultuurnet.be, e-zine...)

 

4. Ondersteuning op organisatorisch en zakelijk gebied: je volgt partnerships en sponsoringmogelijkheden op, zowel voor acties en campagnes als voor kennisactiviteiten. Waar mogelijk neem je ook eigen initiatieven in deze richting iom de Projectleider.

 

5. Creatieve uitwerking, planning en coördinatie evenementiële aanwezigheid


Ons aanbod


• Een voltijds vervangingscontract gedurende 6 maanden
• Een gevarieerde job binnen een jong en dynamisch team in hartje Brussel (op 10 min. wandelafstand van centraal station).
• Een adequate verloning, met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering.
• Gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd, stuur dan ten laatste dinsdag 30 juni 2009 jouw motivatiebrief en CV per mail naar vacatures@cultuurnet.be.

Voor meer info over deze functies, contacteer Magalie Biesmans (Projectleider VLIEG [kinderen & gezinnen]) via 02.551.18.72 of magalie@cultuurnet.be.

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!