Vacature Deskundige ICT Stad Halle

19/06/2009     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3500     0

Provincie Vlaams-Brabant
STAD HALLE


Interesse voor een betrekking bij ons bestuur? Wij gaan over tot de aanwerving (met aanleg van een werfreserve van 3 jaar):

 

DESKUNDIGE INFORMATICUS - B1-3

statutair

geïndexeerd brutostartsalaris: 2164,46 €/maand

 

Onder leiding van je diensthoofd sta je in voor het beheer en de ontwikkeling van de ICT-infrastructuur van de stadsadministratie en de helpdesk-ondersteuning. Je assissteert bij ICT-aankopen en afsluiten ICT-contracten. Je volgt tevens alle ICT-ontwikkelingen op, evenals wetgeving en regelgeving m.b.t. de dienst. Je bent in het bezit van een bachelordiploma.

 

Gedetailleerde functiebeschrijving, examenprogramma en inschrijvingsformulier kunnen bekomen worden op telefonisch verzoek 02 363 24 22, via e-mail prs@halle.be of gedownload worden via www.halle.be doorklikken naar vacatures.

Hoe solliciteren?

 

Verstuur uiterlijk tegen 22 juli 2009 het verplicht inschrijvingsformulier, een kopie van uw diploma, en een bewijs van goed gedrag en zeden (niet ouder dan 3 maanden) aangetekend naar "Het College van Burgemeester en Schepenen, Oudstrijdersplein, 18, 1500 Halle" (poststempel geldt als bewijs).

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!