Vacature netwerkbeheerder Stad Roeselare

19/06/2009     Ongecategoriseerd     Site Administrator     3261     0

HEB JE ‘R ZIN IN?


Stad Roeselare gaat op zoek naar medewerkers die klantvriendelijkheid en samenwerking hoog in het vaandel dragen, die flexibel zijn ingesteld en die bereid zijn om zich verder te ontwikkelen. Bij Roeselare krijg je daarvoor kansen, want wij investeren in mensen die een meerwaarde zijn voor onze stad.

 


NETWERKBEHEERDER (B-NIVEAU)


Heeft een computernetwerk voor jou geen geheimen? Slaag je er bovendien in op een proactieve manier verbetervoorstellen te doen inzake het gebruik van het netwerk? Als netwerkbeheerder sta je in voor een optimaal beheer en verdere uitbouw van de ICT-infrastructuur (hardware, netwerk en databases) binnen de stad.

Je bent bereid je steeds verder bij te scholen en diverse technische ontwikkelingen van nabij te volgen. Je beschikt over een bachelordiploma informatica. Je krijgt een contract van onbepaalde duur.

 

Interesse? Inschrijven? Wanneer?

Volg de kortste weg om je in te schrijven: surf naar www.roeselare.be en klik door naar ‘vacatures'. Je vindt er een inschrijvingsformulier voor deze functie. Samen met je cv, een motivatiebrief en een kopie van je diploma verstuur je dat formulier naar het college van burgemeester en schepenen, Botermarkt 2, 8800 Roeselare.

 

Neem gerust contact op met het departement Personeel & Organisatie, Zuidstraat 15, 8800 Roeselare (tel. 051 26 24 20) voor meer info of stuur een e-mail naar baliep-o@roeselare.be. Ook voor correcte looninformatie kun je hier terecht. Hou zeker de uiterste inschrijvingsdatum in het oog: donderdag 2 juli 2009!

 

Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!