Vacature voor ICT-begeleider (m/v) project 'ICT-ondersteuning kleinere gemeenten'

08/07/2011     Vacature     Site Administrator     4044     0

De Provincie Oost-Vlaanderen is op zoek naar een ICT-begeleider (m/v) voor het project 'ICT-ondersteuning kleinere gemeenten'. De ict-begeleider zal werkzaam zijn bij het Intern Verzelfstandigd provinciaal Agentschap (IVA) eGov. Dit agentschap behartigt externe ict-gerelateerde projecten. Zo verleent het al 6 jaar succesvol ict-ondersteuning en -consultancy aan lokale overheden, inzonderheid aan kleine gemeenten.

 
De plaats van tewerkstelling is dus zowel het Provinciaal Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 2 te 9000 Gent, als de verschillende lokale Oost-Vlaamse overheden waar de opdracht moet worden uitgevoerd. Het bezit van een rijbewijs B en een eigen wagen is m.a.w. noodzakelijk.


Voor meer informatie: http://www.oost-vlaanderen.be/public/6321.cfm

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!