Vacature - Gemeente Beveren zoekt een administratief medewerker ICT

15/02/2012     Vacature         3702     0

De gemeente Beveren is op zoek naar een administratief medewerker ICT (niveau C, contractueel, voltijds).

Als administratief medewerker ICT sta je in voor technische en administratieve ondersteuning van informatica-aangelegenheden. Je verzorgt de helpdesk van telefonie, informatica, kopieermachines, faxtoestellen, GSM’s en internet. Bij aankoop, inventarisatie en levering van nieuwe producten neem je een actieve rol in. Tot slot verwerk je aanvragen over het aanmaken van nieuwe gebruikers, het nakijken van services op servers, het toekennen van rechten aan accounts, ...

Solliciteren kan tot uiterlijk 9 maart 2012. Het volledige vacaturebericht kun je hier nalezen.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!