Vacature – Hogeschool Gent zoekt system engineer

14/03/2012     Vacature         3029     0

Functie: Als systeem engineer sta je met de ICT-collega’s in voor het up and running houden van de gehele front end- (pc, pda, voip, ...) en back office-infrastructuur (datacentres, internal and external networks, servers, ...) op onze verschillende campussen. Naast het waarborgen van de operationele stabiliteit, draag je bij tot het verdere design en de optimalisatie van de ICT-infrastructuur en -achitectuur.

Aanbod: Je komt terecht in een boeiende omgeving met mogelijkheden tot professionele groei. De functie biedt veel afwisseling en een goede mix van informaticaverantwoordelijkheden, onderzoek, organisatie en communicatie.

Meer info kun je hier vinden. Solliciteren kan tot uiterlijk 02/04/2012 via www.arteveldehogeschool.be/jobs.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!