Vacature - Gemeente Schilde zoekt ICT'er - voltijds statutair

25/05/2012     Vacature         3556     0

De gemeente Schilde zoekt een informaticus/systeembeheerder (B1-B3 - voltijds statutair) met minstens drie jaar relevante werkervaring. U zorgt ervoor dat de gemeentelijke administratie op een snelle en moderne manier kan werken in een omgeving met de hoogste graad van gegevensbeveiliging. 

Er wacht u een veelzijdig takenpakket met onder meer aankopen, implementeren en onderhouden van hard- en software en het geven van technische ondersteuning aan de medewerkers van de gemeentelijke diensten.

Hebt u een brede kennis van servers, netwerken, besturingssystemen en databeveiliging? Werkt u klantgericht en kostenbewust binnen een meerjarenplanning? Dan bent u mogelijk de man of vrouw die we zoeken.

U kunt uw kandidatuur indienen ten laatste op 5 juni 2012. Het schriftelijke examen gaat door op woensdag 13 juni 2012 om 19 uur.

Voor meer informatie: http://www.schilde.be/Vacatures-bij-de-gemeente-Schilde.html

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!