Open Data Forum 14/6

06/06/2013     Algemeen nieuws en Open Data         2981     0

Op 14 juni 2013 organiseert de entiteit e-government en ICT-Beheer (e-IB), i.s.m. de Vlaamse ICT-Organisatie (V-ICT-OR) en de Open Knowledge Foundation (OKFN) de tweede Open Data Dag. Aan de hand van inspirerende sprekers en boeiende workshops willen we u informeren over de toegevoegde waarde van Open Data voor burgers, bedrijven en de eigen organisatie. Aan bod komen onder meer: Phil Archer van W3C (UK) over de toekomst van Open Data in Europa, Yves Vanderbeken (HP) en Paul Hermans (ProXML) over de technische aspecten om Open Data te publiceren; Geert Mareels (CORVE) en Thimo Thoeye (Stad Gent) over "Citadel on the Move in elke Vlaamse gemeente”, een project waar V-ICT-OR deel van uitmaakt. In een panelgesprek tussen onze keynotesprekers en de begeleiders van de workshops komt u te weten hoe open data economische groei en innovatie kunnen stimuleren. Verder kunt u deelnemen aan enkele interactieve workshops van uw keuze. Meer informatie en inschrijving

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!