Jobpunt Vlaanderen spot talent...auditors

28/01/2014     Algemeen nieuws en Vacature         2445     0

Sinds 1 januari 2014 is het Agentschap Audit Vlaanderen actief. Audit Vlaanderen wil door het uitvoeren van audits organisaties ondersteunen bij de uitbouw van hun organisatiebeheersing. We doen dit bij zo’n 900 verschillende organisaties, waaronder: de gemeenten, de OCMW’s, de provincies, de departementen en agentschappen van de Vlaamse administratie. 

jouw functie

Je voert op projectmatige basis audits uit in de Vlaamse lokale besturen of de entiteiten van de Vlaamse overheid. De audits kunnen organisatieaudits zijn waarbij de focus ligt op de management- en ondersteunende processen of thema-audits waarbij de focus op een specifieke materie of deel van de organisatie gaat. Je gaat ter plaatse, verzamelt informatie en evalueert de bestaande interne controlesystemen. Je communiceert met de diverse betrokkenen en hebt oog voor het creëren van draagvlak en medewerking. In je auditrapport formuleer je aanbevelingen rond je bevindingen zodat de geauditeerde organisatie gepaste acties ter verbetering kan nemen. Je rapporteert aan de manager-auditor.
 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!