Vacature - Interwaas zoekt Informatieveiligheidsconsulent

17/10/2014     Algemeen nieuws en Vacature         3303     0

In het kader van haar dienstverlening aan de Wase gemeenten is Interwaas op zoek naar een (m/v): informatieveiligheidsconsulent (niveau A - contractueel - onbepaalde duur - voltijds). Meer informatie over de functieprofielen, arbeidsvoorwaarden en selectieprocedure vind je in de vacatureberichten in bijlage. Solliciteren kan ten laatste op maandag 27 oktober 2014 door je sollicitatiebrief en curriculum vitae te sturen per e-mail naar info (at) interwaas.be of per post naar het volgende adres: Interwaas, ter attentie van de voorzitter, Lamstraat 113, 9100 Sint-Niklaas. 

lees hier de volledige vacature

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!