Vacature - Deskundige ICT - Ronse

24/10/2014     Algemeen nieuws en Vacature         2525     0

Wil je meewerken aan het verder digitaliseren van onze stedelijke bibliotheek? Of het uitbouwen van een nieuwe website met een e-loket? Of liever het uitgebreide en complexe ICT-netwerk verder optimaliseren en performanter maken? Dan is onderstaande vacature je kans om bij het stadsbestuur van Ronse je ambities waar te maken.
DESKUNDIGE ICT - (M/V) - voltijds - niveau B1-B3, in vast verband, met aanleg van een werfreserve geldig voor de duur van 3 jaar.
Je komt terecht in een team dat instaat voor het beheer van 250 PC's verspreid over 16 gebouwen waaronder stadhuis, bibliotheek, sporthal, cultuurcentrum"De Ververij", zwembad, sociaal huis, TIO3, werkplaatsen, kribbe... Je bent mensgericht, hebt een brede technische achtergrond en gaat graag de uitdaging aan met de groeiende evolutie op informaticavlak.

Functiebeschrijving : klik hier

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!