Vacature - ICT-deskundige voor Gemeente Kortenberg

28/01/2015     Algemeen nieuws en Vacature         1731     0

De gemeente Kortenberg is een middelgrote gemeente met ruim 19.400 inwoners en gelegen in hartje Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Brussel. De gemeente is zeer goed bereikbaar, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De gemeentelijke diensten zijn gehuisvest in het administratief centrum op het De Walsplein 30 in Kortenberg. Ter versterking van onze diensten, zoeken wij (m/v):

ICT-deskundige  - niveau B1-B3 • brutowedde min. € 1.159,39 - max. € 1.953,53
• deeltijds 19/38 • contractuele functie • werfreserve van 1 jaar

Taken:

• Beheren van het centrale computersysteem, onderhoud van soft- en hardware.

• Bijstaan van de gebruikers op hard- en software gebied (helpdesk).

• Beheren van het computerpark.

• Begeleiden/adviseren betreffende hard- en software van alle entiteiten.

• Toepassen van de expertise eigen aan het vakgebied en de bevoegdheid binnen de opdrachten. • Verder uitbouwen en ontwikkelen van de expertise binnen het vakdomein ten behoeve van de organisatie.

• Werken als veiligheidsconsulent informatica.
• Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de dienstverantwoordelijke, de andere entiteiten en het bestuur.


Aanwervingsvoorwaarden:

• U beschikt minstens over een bachelordiploma of gelijkwaardig of gelijkgesteld (schrapping van de diplomavoorwaarde indien u relevante beroepservaring kunt voorleggen en slaagt voor een niveau- of capaciteitstest).

• U slaagt in een aanwervingsexamen.

 

INTERESSE?

Indien deze functie u aanspreekt, kunt u uw kandidatuur stellen door uw motivatiebrief (vergezeld van uw cv, afschrift van uw diploma en recent uittreksel uit het strafregister model I of II) te sturen naar College van burgemeester en schepenen, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg of te mailen naar personeelsdienst@kortenberg.be. Kandidaturen worden uiterlijk verwacht op 23.02.2015. Inlichtingen zijn te bekomen op de personeelsdienst (02 755 22 55 - personeelsdienst@kortenberg.be) of op www.kortenberg.be (link ‘vacatures’).

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!