Vacature Gemeente Herent

03/02/2015     Algemeen nieuws en Vacature         1564     0

De gemeente Herent is momenteel op zoek naar een applicatiebeheerder - niveau B/voltijds.

Profiel: De applicatiebeheerder behoort tot de ICT-dienst en staat in voor het organiseren, coördineren en opvolgen van de werkzaamheden die in de functiebeschrijving voorkomen. Hij/zij plant zelfstandig projecten, ontwikkelt initiatieven en levert op die wijze een positieve bijdrage tot de voorbereiding, bijsturing en uitvoering van het beleid.

Hij/zij organiseert en begeleidt in nauw overleg met de diensthoofden de implementatie van nieuwe software pakketten. De applicatiebeheerder ziet toe op het correct gebruik van de softwarepakketten, houdt zich bezig met het beheer van het netwerk en computerpark en werkt mee aan de uitvoering en opmaak van het ICT-beleidsplan.

Wervingsreserve (1 jaar) - contract voor onbepaalde duur.
(bruto maandloon: van 2318,78 euro tot 2653,86 euro)

Houder zijn van een bachelordiploma of gelijkgesteld onderwijs

Wij bieden aan :

Voltijdse functie, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en busabonnement

Hoe kunt u solliciteren?

Uw kandidaatstelling richt u op de voorgeschreven inschrijvingsformulieren met een kopie van het vereiste diploma, aan het college van burgemeester en schepenen, Spoorwegstraat 6 in 3020 Herent.

Uiterste inschrijvingsdatum: woensdag 11 februari 2015 (postdatum telt)

Voor bijkomende inlichtingen, de functiebeschrijving, de aanwervingsvoorwaarden en de inschrijvingsformulieren kunt u terecht, aan het onthaal, op de personeeldienst, T: 016 85 30 20; e-mail : personeelsdienst@herent.be of op www.herent.be.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!