Vacature - Helpdeskverantwoordelijke Stad Lokeren

03/02/2015     Algemeen nieuws en Vacature         2246     0

Lokeren is een warme, gezellige, pittige stad met veel natuur en groen, fel naturel dus. De stad telt 40.000 inwoners en heeft een centrumfunctie. Het stadsbestuur stelt ongeveer 600 personeelsleden tewerk, verdeeld over een 20-tal diensten. Het stadsbestuur Lokeren legt een wervingsreserve aan voor Helpdeskveratnwoordelijke.

B-niveau; m/v; contractueel; voltijds; deeltijds

De functie:

De functie: – Als helpdeskverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de goede werking van de helpdesk en dit in samenwerking met uw collega helpdeskmedewerker – U beantwoordt en lost problemen op die medewerkers ervaren: per mail, via de telefoon of via andere beschikbare tools, en dit volgens de ITIL procedure – U volgt de tickets op en escaleert de incidenten indien nodig naar tweede of derde lijn.– U analyseert mogelijke incidenten ter escalatie en houdt accuraat de inventaris en het incidentbeheersysteem bij – Als support van de "tweede technische lijn" staat u in voor het implementeren van oplossingen van technische problemen en het organiseren van de verbeteringen, samen met de andere teamleden van het technische team – Daarnaast behoren ook installaties van hard- en softwaresystemen, het monitoren van de verschillende productieomgevingen en het optimaliseren daarvan tot uw takenpakket.

Uw profiel: – U bent een initiatiefnemer met verantwoordelijkheidszin en hebt een grondige kennis inzake computerhard- en software, netwerken en besturingssystemen – U beschikt over de nodige organisatorische en communicatieve vaardigheden en werkt steeds oplossingsgericht – Discretie en vertrouwelijkheid vindt u belangrijke eigenschappen. – U heeft een bachelordiploma, ofwel een diploma van hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld of een hoger diploma – U bent in het bezit van een rijbewijs B
– U slaagt voor een vergelijkende selectieprocedure.

Ons aanbod: – Minimum bruto aanvangswedde 2342,90 euro/maand. Mogelijkheid tot het doorstromen naar hogere salarisschalen binnen hetzelfde niveau met een maximum bruto wedde van 3907,07 euro/maand – Tewerkstellingen in overheidsdiensten worden volledig in aanmerking genomen voor de geldelijke anciënniteit, evenals relevante privé-ervaring (maximum 12 jaar) – Maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer – Minstens 30 vakantiedagen en 14 feestdagen – Extralegaal pensioen – Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van één jaar (verlengbaar) – De eerstvolgende vacature betreft 1 voltijdse betrekking.

Interesse? Stuur uw kandidatuur, vergezeld van een cv, een kopie van het vereiste diploma, een uittreksel uit het strafregister, model 1 - art. 595 Sv (niet ouder dan 3 maanden op 20 maart 2015) en een kopie van het rijbewijs B, aangetekend naar het College van Burgemeester en Schepenen, Lepelstraat 4. Deze dient uiterlijk op 20 maart 2015 afgestempeld te zijn door de post. Uw kandidatuur mag ook tegen ontvangstbewijs of per mail uiterlijk op 20 maart 2015 bezorgd worden aan de personeelsdienst.

De kopie van het vereiste diploma, het uittreksel uit het strafregister en de kopie van het rijbewijs B moeten ten laatste op  30 maart 2015 in ons bezit zijn om te worden toegelaten tot de selectieprocedure.

Meer informatie? vacatures@lokeren.be of 09-342.30.11.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!