VACATURE - Programmeur - automatiseringsconsulent.

12/05/2015     Vacature     Vlaamse ICT Organisatie     1569     0

STAD & OCMW Lokeren is op zoek naar kandidaten en legt een wervingsreserve aan voor de vacature:

PROGRAMMEUR - AUTOMATISERINGSCONSULENT
B-niveau  |  m/v  | contractueel | voltijds

De functie: –  Als programmeur - automatiseringsconsulent staat u in voor nieuwe automatiseringsprojecten en de daaraan verbonden integratie in de bestaande systemen (MS CRM – Sharepoint - Ruby on Rails) – U kan bestaande projecten uitbreiden op basis van de vragen binnen de organisatie, waarbij u in continu contact staat met de projectmanager, de interne en externe betrokken partijen – U begeleidt gebruikers en lost specifieke problemen op met betrekking tot de programmatuur (o.a. via interne opleiding, gebruikersmanuals) – U zet de nodige procedures op om zo snel mogelijk een probleem te localiseren en op te lossen – U volgt nieuwe technologieën, trends en technische ontwikkelingen op.

Uw profiel: – We zijn op zoek naar een gedreven medewerker met een grondige kennis inzake programmeren (MS CRM – Sharepoint - Ruby on Rails) en projectopvolging – De functie vereist ook een basiskennis hardware, software en besturingssystemen – U  heeft de nodige communicatieve vaardigheden en kan medewerkers stimuleren en motiveren – U bent een initiatiefnemer die zelfstandig projecten opvolgt en begeleidt – U heeft een bachelordiploma, of een diploma van hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld, of een hoger diploma – U slaagt voor een vergelijkende selectieprocedure.

Ons aanbod: – De minimum bruto aanvangswedde bedraagt 2342,90 euro/maand – Maximum bruto eindwedde van 3907,07 euro/maand (voltijds) – Tewerkstellingen in overheidsdiensten worden volledig in aanmerking genomen voor de geldelijke anciënniteit, evenals relevante privé-ervaring (maximumperiode van 12 jaar) – Glijdende werkuren – Minstens 30 vakantiedagen en 14 feestdagen – Extralegaal pensioen – Maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
– Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van één jaar (verlengbaar) –

Interesse?  Stuur uw kandidatuur, vergezeld van een cv, een kopie van het vereiste diploma en een uittreksel uit het strafregister, model 1 – art. 595 Sv (niet ouder dan 3 maanden op 1 juni 2015), aangetekend, met vermelding op de omslag “KANDIDATUUR”, gericht aan dhr. Voorzitter, OCMW Lokeren, Lepelstraat 4, 9160 LOKEREN. Deze dient uiterlijk op 1 juni 2015 afgestempeld te zijn door de post. Uw kandidatuur mag ook tegen ontvangstbewijs of per mail uiterlijk op 1 juni 2015 bezorgd worden aan de personeelsdienst.

De kopie van het vereiste diploma en het uittreksel uit het strafregister moeten ten laatste op 1 juni 2015 in ons bezit zijn om te worden toegelaten tot de selectieprocedure.

Meer informatie? vacatures@lokeren.be of 09-340.86.19.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!