Aan de slag?

19/05/2015     Algemeen nieuws en Vacature     Hedwig Daineffe     1351     0

De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is een gloednieuwe organisatie die 7 gemeentelijke brandweerdiensten verenigt, en instaat voor hulpverlening in 32 gemeenten.
Om deze diensten te ondersteunen zoeken ze momenteel een (m/v) deskundige ICT. In deze functie kan je mee bouwen aan een optimale informaticaondersteuning in een nieuwe organisatie.
Ben je geboeid door netwerken, gedreven in het vinden van oplossingen op maat van elke gebruiker? Dan hebben zij misschien wel de geknipte job voor jou!
Wanneer je minstens een bachelordiploma hebt gecombineerd met relevante ervaring als informaticus, professioneel of door stage, aarzel dan niet je kandidatuur in te dienen. Meer info: sollicitaties.hvz@leuven.be of bellen naar: Marleen Buelens, adviseur personeelsbeleid, op het nummer 016/27 27 02.

Er is ook een vacature bij de Arteveldehogeschool in Gent. Zij zoeken een diensthoofd ICT.
In deze functie leid, motiveer en ontwikkel je de medewerkers van de dienst ICT. Je bent een echte people manager en je coacht je team om samen resultaten te boeken en doelstellingen te realiseren. Je vindt de balans tussen een hands-on aanpak en een strategische, lange-termijn visie. Je bouwt het team verder uit tot een klantgerichte, efficiënte dienstverlener, die een meerwaarde creëert voor de opleidingen en diensten van de hogeschool. Je werkt o.m. beleidsnota’s, beleidsplannen en jaarplanningen uit. Je stelt jaarlijks de begroting op voor de ICT investeringen voor de volledige hogeschool en je bewaakt de besteding van dat budget.
De volledige beschrijving kan je hier vinden.  Solliciteren kan tot 7 juni 2015.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!