VACATURE: ICT consulent informatieveiligheid voor Welzijnskoepel West-Brabant

21/09/2015     Algemeen nieuws en Vacature     Louis Massagé     1755     0

WELZIJNSKOEPEL WEST-BRABANT (Vereniging van 27 OCMW’s onderworpen aan het decreet van 19 december 2008) zoekt een ICT consulent Informatieveiligheid, kwaliteitsbewaking, E-informatie voor gemeentebesturen en OCMW's.

in een VOLTIJDSE betrekking – contract bepaalde duur met mogelijkheid contract onbepaalde duur na selectie  - met ONMIDDELLIJKE IN DIENST TREDING voor tewerkstelling in de regio Halle-Vilvoorde:

Opdracht

De veiligheidsconsulent heeft als opdracht:

  • het begeleiden/adviseren van de aangesloten besturen bij de beveiligde elektronische communicatie van gevoelige informatie met de Kruispuntbank Sociale Zekerheid en het Rijksregister.
  • het algemeen toezicht op het veiligheidsbeleid en op de informatieveiligheidsaspecten bij deze besturen. Het bewaken van de minimale veiligheidsnormen voorgeschreven door de Kruispuntbank Sociale zekerheid en de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.
  • het beheren van de toegangsprofielen tot de toepassingen van het netwerk van de Kruispuntbank. 

Vereisten

  • U bent in het bezit van een master- of bachelordiploma.
  • U beschikt over een rijbewijs B en een wagen.
  • Ervaring strekt tot aanbeveling.

De kandidaturen kunnen samen met het curriculum vitae schriftelijk of via mail gericht worden aan de Alain Schoovaerts, Statiestraat 156 te 1740 Ternat of aschoovaerts@welzijnskoepelwb.be . Voor meer info kan u contact opnemen op 02/ 568 09 90.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!