Putte werft aan: systeembeheerder

24/08/2016     Vacature         712     0

Gemeente Putte verklaart volgende contractuele functie bij aanwerving te begeven (met een wervingsreserve van 2 jaar): systeembeheerder (niveau B1 - B3) - 38 uur per week.

De systeembeheerder versterkt het ICT –team en werkt nauw samen met de ICT-coördinator. Hij/zij installeert, configureert en onderhoudt de volledige infrastructuur van servers, (netwerk)apparaten en applicaties. Hij/zij vervult de helpdeskopdracht en voert eveneens administratieve taken uit. Daarnaast werkt hij/zij mee rond visie-en beleidsvorming omtrent ICT.

De kandida(a)t(e)e moet minimum houder zijn van een bachelor diploma in een ICT-studierichting of minimum 3 jaar ervaring bezitten in een gelijkaardige functie. De kandida(a)t(e)e moet slagen voor een selectieproef. Om deze functie uit te oefenen zijn kennis van Vmware/Citrix en beheer van servers noodzakelijk.

Wij bieden een maandelijks bruto startersloon van 2365,20 euro (huidig geïndexeerd bedrag) aangevuld met eindejaarstoelage en maaltijdcheques, glijdende werkuren en een hospitalisatieverzekering.

Kandidaturen dienen aangetekend, tegen ontvangstbewijs of per e-mail uiterlijk toe te komen op 10 oktober 2016 samen met een kopie van het diploma, bewijs van goed zedelijk gedrag en een curriculum vitae. De volledige vacature, met alle voorwaarden, vindt u op onze website www.putte.be. Bijkomende informatie kan bekomen worden via de personeelsdienst (015/76 78 84 – personeelsdienst@putte.be).

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!