OCMW Maldegem werft aan!

06/10/2016     Vacature         973     0

Vacature deskundige informatica / systeembeheer

Voltijds / onbepaalde duur / niveau B1 - B3 - aanleg werfreserve 1 jaar

Functie

• Je staat zelfstandig in voor het deskundig beheer van de computersystemen en het serverpark van het OCMW en de gemeente Maldegem. • Je biedt ondersteuning bij de beveiliging, het onderhoud en de uitbouw van de aanwezige ICT-infrastructuur zodat het personeel hier optimaal gebruik van kan maken. • Je garandeert de operationele werking van het netwerk, de softwaretoepassingen, hardware, website, sociale media, telefonie en overige digitale communicatie. • Op vlak van aankoop en opvolging van nieuwe ICT-technieken vervul je een adviserende rol voor het bestuur

Profiel

• Je beschikt over bachelordiploma in de richting toegepaste informatica, elektronica/ICT of informatica. • Goede theoretische en praktische kennis van ICT-toepassingen en netwerkbeheer is een must. • Softwarepakketten, besturingssystemen, hardware, beveiligingssoftware en netwerken hebben geen geheimen voor jou. • Je bent bereid om zelf kleine technische interventies uit te voeren en kan goed zelfstandig werken. • Je denkt steeds oplossingsgericht, kan goed plannen en organiseren en bent vlot in de omgang. • Je slaagt voor een vergelijkend aanwervingsexamen (na eventuele preselectie).

OCMW Maldegem biedt:

Een afwisselende en verantwoordelijke functie, een competitief salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, opleidingsmogelijkheden, fietsvergoeding, …) en een gunstige verlofregeling.

Iets voor jou?

Stuur je kandidatuur met cv en een kopie van je diploma naar OCMW Maldegem, Personeelsdienst, Lazarusbron 1, 9990 Maldegem.  Kandidaturen moeten ten laatste op 31 oktober 2016 toekomen (poststempel geldt als bewijs).  Voor meer informatie kan je terecht bij Stefaan Vansteeland, Personeelsdienst (050 72 72 22 - stefaan.vansteeland@ocmwmaldegem.be).

Meer informatie?

Raadpleeg de website van het OCMW Maldegem.

 

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!