Kasterlee werft aan: stafmedewerker ICT

31/10/2016     Vacature         990     0

Contractuele tewerkstelling - niveau B1-B3

Functie: Onder leiding van de coördinator ICT ben je mede verantwoordelijk voor het algemene ICT-beheer bij de gemeentelijke diensten en basisscholen. Je bewaakt het verantwoord gebruik van ICT, je inventariseert de hard- en software, volgt de uitvoering van het ICT-beleid op en beheert de softwareli-centies. Je begeleidt de ICT-gebruikers en lost problemen op. Je geeft advies over de gewenste inzet en implementatie van ICT. 

Profiel: Je beschikt over een uitstekende ICT-kennis en verwerkt vlot nieuwe informatie. Je hebt inzicht in projectmanagement en je kan goed zelfstandig en resultaatsgericht werken. Je bent flexibel, bereid om buiten de normale kantooruren te werken, diplomatisch in je aanpak en je communiceert vlot. Je beschikt over een bachelordiploma, een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus (of gelijkgesteld onderwijs), bij voorkeur in een ICT-gerelateerde richting. Een rijbewijs B is een pluspunt.

Wij bieden: Een contract bij het gemeentebestuur, opgebouwd uit: 3/5de contract van onbepaalde duur + 1/5de vervangingscontract. Dit wordt jaarlijks aangevuld met ongeveer 1/5de aanstelling in ICT-uren bij de gemeentelijke basisscholen. Verloning bij gemeentebestuur volgens barema B1-B3 (voltijds geïndexeerd bruto jaarsalaris bij 0 jaar relevante ervaring: 28.382,38 euro). Verloning bij basisscholen volgens onderwijsbarema. Hospitalisatie- en groepsverzekeringverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding en een interessant verlofstatuut. Relevante ervaring uit de privésector kan in aanmerking genomen worden bij de berekening van je verloning.  Er wordt een werfreserve aangelegd voor de duur van twee jaar.

Interesse: Stuur je cv en motivatiebrief met een kopie van je diploma naar het college van burgemeester en schepenen, Markt 1, 2460 Kasterlee, geef ze af tegen ontvangstbewijs bij de personeelsdienst of mail ze naar ikzoekwerk@kasterlee.be. Je kandidatuur moet ten laatste op dinsdag 15 november 2016 om 9 uur bij onze diensten binnen zijn. Op de website www.kasterlee.be/vacatures vind je het volledige functieprofiel terug. Voor meer informatie over de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je terecht bij de personeelsdienst, via personeel@kasterlee.be of op het nummer 014 85 99 13. Wij selecteren op basis van kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!