Interleuven werft aan: informatieveiligheidsconsulent

18/01/2017     Vacature         856     0

Interleuven is actief op het vlak van projectontwikkeling, adviesverlening en begeleiding, ontwerp en realisatie. Gefocust op de behoeften van gemeenten, OCMW’s, politiezones, … werken we aan eigentijdse projecten, van wonen en milieu tot openbare gebouwen en bedrijven.

Interleuven is momenteel op zoek naar een INFORMATIEVEILIGHEIDSCONSULENT.

Uw functie

Als informatieveiligheidsconsulent binnen Interleuven en in een aantal lokale besturen staat u in voor het uitwerken, op de sporen zetten en opvolgen van het informatieveiligheidsbeleid. U adviseert de verantwoordelijke van het dagelijks bestuur omtrent alle aspecten van de informatieveiligheid. U hebt een adviserende, stimulerende, documenterende en controlerende opdracht inzake informatieveiligheid.
De veiligheidsconsulent die wij zoeken zal in samenspraak met zijn collega o.a. instaan voor het bewaken van de veiligheidsnormen en het bevorderen van veiligheidsgedrag, het beheren van toegangsprofielen tot de toepassingen van het netwerk van de Kruispuntbank Sociale Zekerheid en het Rijksregister, voor de opmaak van een veiligheidsplan, …
Tevens rekenen we op de veiligheidsconsulent om de informaticus bij te staan in het beheer en het onderhoud (hard- en software) van onze informaticasystemen en netwerken.

Uw profiel

Als veiligheidsconsulent beschikt u over een diploma hoger onderwijs korte/lange type of gelijkwaardig door ervaring. U hoeft geen informaticus te zijn, maar dient wel een goede kennis van informatica en informatieveiligheid te bezitten door het volgen van opleidingen of door werkervaring. U durft opportuniteiten te grijpen, werkt probleemoplossend en resultaatsgericht. Communicatief bent u goed onderlegd, u werkt klantgericht met oog voor kwaliteit en ruimte voor overleg.
U bent een teamspeler, die tevens de nodige flexibiliteit en zelfstandigheid aan de dag kan leggen.

Interleuven biedt

Een gevarieerde functie in een dynamische omgeving, binnen een team waar u kan rekenen op professionele ondersteuning. Een contract van onbepaalde duur met een wedde in overeenstemming met kennis en opgedane ervaring ter zake, aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteren

Als deze vacature u aanspreekt en u aan de voorwaarden voldoet, stuur dan uw sollicitatiebrief met CV vóór 31.01.2017 aan Brigitte Van Calster (personeelsdienst t 016 28 42 49), via e-mail naar vacatures@interleuven.be of schriftelijk naar Brouwersstraat 6 te 3000 Leuven.

Website

Ontdek ook de andere vacatures van Interleuven op www.interleuven.be/vacatures.

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!