Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Geïntegreerde totaaloplossing voor beheer van uw aankopen, financiën en besluitvorming.

05/05/2017

CSprocure is een cloud-oplossing die u helpt bij het volledige proces dat gepaard gaat met het opmaken en publiceren van overheidsopdrachten.
CSprocure begeleidt u niet enkel logistiek bij de volledige opmaak van de bestekken, het genereren van teksten of brieven en de volledige opvolging van het aanbestedingsdossier, maar is volledig geïntegreerd met de financiële- en besluitvormingsprocessen. Het unieke aan CSprocure is dat het tot stand gekomen is via een intensief proces van co-creatie; het is dus samen met, door en voor besturen gemaakt.
In deze sessie laten we een klant aan het woord die samen met collega’s van andere besturen input gegeven heeft bij de ontwikkeling van deze toepassing. Als resultaat krijgen we een pakket die op maat van de praktijk geschreven werd.
Juridisch advies werd tijdens de ontwikkelfase door onze partner EBP verleend. EBP voorziet tevens toegang tot een uitgebreide bestekken databank. CSprocure is tevens officieel geaccrediteerd als e-sender door FOD Personeel en Organisatie om te publiceren op het e-Notification platform.  

Bekijk hier het volledige programma van Shopt IT en schrijf snel nog in!