Vacature: Informatieveiligheidsconsulent Haviland

14/07/2017     Vacature     Site Administrator     801     0

Functiebeschrijving

 

Je begeleidt de vennoten bij de uitvoering van hun informatieveiligheidsbeleid en bij de opmaak van een informatieveiligheidsplan. Hierbij sta je in nauw contact met de lokale ICT-verantwoordelijken. Je formuleert adviezen inzake informatieveiligheid en ontwerpt policies. Je bewaakt de toepassing van de geldende regelgeving en de informatieveiligheidsvoorschriften, rapporteert je bevindingen en houdt een incidentenregister bij. Het sensibiliseren van de vennoten omtrent informatieveiligheid maakt eveneens deel uit van je takenpakket.  Je standplaats is Asse (Zellik) maar je bent bereid om het grootste deel van je werkzaamheden uit te voeren op locatie bij de vennoten (arrondissement Halle-Vilvoorde).

Uw profiel

  • Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Bereid tot het volgen van een basisopleiding tot informatieveiligheids-
  • consulent (en jaarlijkse bijscholing).
  • Klantgericht, administratief sterk en uiterst zelfstandig.
  • Planmatig en organisatorisch sterk.
  • Je bent in het bezit van een wagen en een geldig rijbewijs B.
  • Affiniteit met ICT of dataprotectie is een pluspunt.
  • Ervaring met de werking van lokale besturen is een pluspunt.

Ons aanbod

Je komt terecht in een boeiende job met talrijke uitdagingen en eigen verantwoordelijkheden, dit in een aangename werksfeer en binnen een dynamisch en ambitieus team. We bieden je een voltijds contract voor onbepaalde duur aan en een maandloon volgens de weddenschalen van de openbare sector (niveau B1-B3). Nuttige, relevante werkervaring wordt in rekening gebracht bij de bepaling van de verloning. Bijkomend bieden wij volgende extralegale voordelen aan: maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, omniumverzekering en kilometervergoeding bij professioneel gebruik van de eigen wagen. Je zal beschikken over 35 verlofdagen en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Bezorg ons je motivatiebrief en CV uiterlijk op 4 september 2017 via vacature@haviland.be met de vermelding “vacature informatieveiligheidsconsulent”.

 

Een eerste selectie gebeurt op basis van CV, diploma en ervaring. Bij interesse word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Aanvullend zal een assessment worden afgenomen, gevolgd door een gesprek met een selectiecommissie.

Deel deze post: