Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vacature Laakdal: ICT- en Systeembeheerder

15/12/2017

Toekomstgericht inzetten van ICT-middelen in onze organisatie, met een innovatieve en proactieve aanpak. Durf jij onze diverse uitdagingen aan?

Gemeente Laakdal (gelegen aan de afrit Geel-Oost E313) streeft naar een dynamische en kwaliteitsvolle dienstverlening en is op zoek naar: ICT- en Systeembeheerder

Functie

samen met je collega (Jef van ICT) implementeer je gebruiksvriendelijke en toekomstgerichte ICT oplossingen binnen de gemeente en het OCMW. Je zorgt voor optimale digitale mogelijkheden voor onze collega’s en klanten. De ene dag werk je aan de plannen van morgen (midoffice, informatieveiligheid, geografisch informatiesysteem,…), de andere dag steek je de handen uit de mouwen en dan weer pak je complexe of dringende problemen aan.

Profiel

je hebt een bachelor diploma op zak, maar wil graag nog veel bijleren. Je bent positief kritisch ingesteld. Je kan je snel inwerken in nieuwe technologieën en concepten. Je staat in direct contact met onze diensten en moet in staat zijn om hun vragen te vertalen naar een geschikte ICT oplossing.

De volledige functiebeschrijving en toelatingsvoorwaarden vind je op www.laakdal.be/vacatures of via de dienst Personeel & Organisatie (013 39 40 72- personeel@laakdal.be).

Aanbod

voltijdse job onbepaalde duur (na proeftijd) • goede balans werk en privé • afwisselende functie • job invulling met eigen accenten • rechtstreekse collega met gevoel voor droge humor • job invulling met eigen accenten• aangename werksfeer • weddeschaal B1/B3 • bruto aanvangswedde €2.412 en €2.761 bij 10 jaar anciënniteit (relevante ervaring uit de privésector kan tot 10 jaar mee in rekening worden gebracht) • maaltijdcheques (7,5 EUR), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding en aanvullend pensioen • ruime opleidingsmogelijkheden

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief, CV en kopie van je diploma naar personeel@laakdal.be of via de post naar gemeente Laakdal, t.a.v. de personeelsdienst, Markt 19, 2430 Laakdal. Solliciteren kan tot en met 7 januari 2018.