Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vacature Boechout : Deskundige ICT

05/01/2018

Taakomschrijving:

Als deskundige ICT ben je mee verantwoordelijk voor een optimale werking van het ICT-infrastructuur van de gemeentelijke diensten. Je volgt de herstellingen en vervangingen van het ICT-materiaal nauwkeurig op. Je zoekt oplossingen voor alle ICT-gerelateerde vragen van medewerkers, je organiseert opleidingen en stelt handleidingen op.
Bij deze functie horen ook de administratieve taken van de ICT-dienst, zoals het opstellen van lastenboeken en evalueren van offerten.

Belangrijkste aanwervingsvoorwaarden

  • bachelordiploma of gelijkgesteld
  • slagen in een selectieprocedure en geschikt bevonden worden voor de functie na een psychotechnische proef
  • rijbewijs B
  • medisch geschikt zijn

Wij bieden:

  • brutomaandloon vanaf 2.437,59 euro (niveau B1-B3), ervaring kan meetellen voor de anciënniteit; bij 8 jaar anciënniteit bedraagt het brutomaandloon tussen 2.691,39 en 2.970,29 euro (voor meer gedetailleerde info, neem best contact op)
  • zomertijdregeling
  • maaltijdcheques (maximale bijdrage)
  • hospitalisatieverzekering
  • fietsvergoeding of terugbetaling abonnement openbaar vervoer voor woon-werkverkeer

Solliciteren kan tot en met 24 januari 2018 met vermelding van vacaturenummer 2018-01. Je bezorgt je kandidatuur (met CV en diploma) via een brief (poststempel bepaalt de datum van je sollicitatie) aan Gemeente Boechout, Heuvelstraat 91, 2530 BOECHOUT, ofwel via mail aan personeel@boechout.be.

 

De volledige infobundel voor deze vacature vind je op onze website www.boechout.be.
Bekijk zeker ook onze vacatureclip: https://vimeo.com/247797285.