Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vacature Informatiemanager in Hoogstraten

27/02/2018

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers.  Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een Informatiemanager

Functie

Als informatiemanager ontwikkel je het ICT-beleid van stad en OCMW Hoogstraten en stroomlijn je de informatieprocessen. Je vertrekt daarbij vanuit de informatiearchitectuur. Je bent gedreven om de interne organisatie efficiënt te laten werken. Daarnaast werk je graag mee aan een optimale dienstverlening voor de burger. Je ontwikkelt een visie op de algemene automatisering van onze diensten zodat deze op een optimale wijze hun opdrachten kunnen vervullen.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma, OFWEL bezit je een bachelordiploma in een ICT-gerelateerde opleiding en heb je minimum 5 jaar relevante werkervaring in de ICT-sector en aantoonbare werkervaring in projectmanagement en slaag je in een niveau- of capaciteitstest voorafgaand aan de selectieprocedure.
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Ervaring in leidinggeven is een pluspunt

Aanbod

Je wordt aangeworven in contractueel dienstverband van onbepaalde duur met voltijdse prestaties. Je aanvangswedde bedraagt 3.047 euro bruto per maand.  Dit bedrag kan verhoogd worden als je relevante ervaring bewijst.  Zowel de jaren in de openbare sector als deze in de privé-sector komen hiervoor in aanmerking.

Als personeelslid van de stad Hoogstraten bekom je volgende bijkomende voordelen:

  • maaltijdcheques met een waarde van 7,40 euro.
  • gratis hospitalisatieverzekering
  • opbouw tweede pensioenpijler via OFP PROVANT
  • fietsvergoeding: 0,23 euro/km of terugbetaling kosten openbaar vervoer.

Kandidaatstelling

Stel je kandidaat voor deze boeiende functie door vóór 31 maart 2018 een motivatiebrief met curriculum vitae en een kopie van je diploma en rijbewijs te versturen naar: College van burgemeester en schepenen, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten

Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be.