Schoten zoekt talent

09/04/2018     Ongecategoriseerd     Elke Van Depoele     253     0

OCMW en Gemeente Schoten zijn in volle voorbereiding van de integratie van beide organisaties in 2019.  We zoeken enthousiaste collega’s die willen meebouwen aan deze vernieuwing.  

Consulent informatieveiligheid /interne controle

Contractueel – Voltijds – B1-B3

Jouw functie

Onze bedrijfsomgeving wordt steeds meer gekenmerkt door data en technologie. Sinds de Europese overheid een nieuwe regelgeving uitwerkte rond de bescherming van persoonlijke gegevens van EU-burgers (de General Data Protection Regulation (GDPR)) is er bij gemeente en OCMW Schoten iemand nodig die dit verder opvolgt. Ook moeten de minimale veiligheidsnormen van de Kruispuntbank Sociale Zekerheid nageleefd worden.  

Wil jij mee de nieuwe privacywetgeving uitspitten en aan de tekentafel staan om ons informatieveiligheidsbeleid te optimaliseren? Kan jij pragmatisch kijken naar wat onze organisatie nodig heeft om veiligheidsrisico’s weg te werken? Kan jij ons adviseren hoe we als organisatie onze gegevens en informatie steeds beter kunnen beveiligen en privacygevoelige gegevens kunnen beschermen? Je werkt samen met onze ICT-afdeling die het technologisch voortouw nemen in deze materie.

Daarnaast willen we je analytisch talent aanspreken om een organisatiebeheerssysteem uit te werken. Elk lokaal bestuur moet immers bouwen aan een degelijke beheersing van zijn organisatie. Dit is de basis voor een effectieve, efficiënte, kwaliteitsvolle en integere werking.  In samenwerking met de procesmanager zal je bestaande processen en procedures doorlichten naar efficiëntie en effectiviteit. Jouw bevindingen resulteren in verbeteracties en beheersmaatregelen.

Het sensibiliseren van bestuur, medewerkers en andere belanghebbenden maakt eveneens deel uit van de opdracht.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma en kan enkele jaren relevante ervaring voorleggen. Dit kan economische, juridische of IT-ervaring zijn. Je hebt zin om nog een 5-daagse opleiding te volgen tot veiligheidsconsulent. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en weet draagvlak te creëren voor je voorstellen en adviezen.

Ons aanbod

 • Salaris : De verloning gebeurt op basis van de salarisschaal B1-B3.
  Bruto aanvangsloon op jaarbasis met 0 jaar ervaring: 28.949,82 euro
  Relevante beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige wordt in aanmerking genomen om dit basisloon te verhogen. Beroepservaring uit de overheidssector wordt onbeperkt meegenomen voor de valorisatie van de anciënniteit.
 • 35 dagen vakantie per jaar en glijdende werktijden
 • Maaltijdcheques van 6,5 euro
 • Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid om gezinsleden aan een voordelig tarief aan te sluiten
 • Aanvullend pensioen (tweede pensioenpijler)
 • Fietsvergoeding of tussenkomst abonnement openbaar vervoer voor het woon-werkverkeer
 • Opleidingsmogelijkheden

Interesse? Surf naar https://www.schoten.be/ocmw/vacatures voor meer informatie en de manier van solliciteren. 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!