Gemeente Kaprijke zoekt ICT-deskundige

11/04/2018     Vacature     Elke Van Depoele     196     0

Het gemeente- en OCMW-bestuur en het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) gaan samen op zoek naar een voltijdse ICT-deskundige om het informatica-beleid mee vorm te geven. In tijden van een constante, digitale evolutie zeker een uitdagende functie! Ben jij de enthousiaste kandidaat die we zoeken?

Wat?

Als ICT-deskundige in Kaprijke sta je in voor het beheer van alle ICT-infrastructuur. Je werkt beleidsondersteunend en helpt bij de digitalisering binnen de diverse diensten van gemeente, OCMW en AGB.

Je staat in voor het beheer, een betrouwbare werking, het onderhoud en de verdere coherente ontplooiing van een (intern/extern) klantgerichte digitalisering. Naast het dagdagelijkse operationele werk krijg je ook een adviserende rol naar de besturen toe in verband met het opvolgen van de nieuwe technieken en evoluties. Je ontwikkelt strategische beleidsdoelstellingen, werkt ze projectmatig uit en volgt ze op.

Wat bieden we?

De functie van ICT-deskundige is een voltijdse betrekking (B1-B2-B3) in contractueel verband (onbepaalde duur).

Je hebt bovendien recht op tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, eindejaarstoelage, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer, ...

Iets voor jou?

Om te kunnen deelnemen aan de selectie, heb je een bachelordiploma nodig. Jongeren die dit (academie)jaar afstuderen en een bachelordiploma behalen, kunnen echter ook al aan de selectie deelnemen.

Solliciteren kan tot en met maandag 30 april 2018. Dit kan via het online formulier op onze website.

Meer weten?

Geprikkeld door deze vacature? Je vindt alle informatie met betrekking tot de functie, de voorwaarden, de procedure, ... HIER

Heb je toch nog vragen, dan kan je terecht bij de gemeentesecretaris, mevrouw Karine Goegebeur, via e-mail of op het telefoonnummer 0475 91 22 94.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!