Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Framework Microsoft licenties

Terugblik

In het verleden is vaak gebleken dat verschillende besturen het bos door de bomen niet meer zagen tussen alle bestaande Microsoft licenties. Daar wou V-ICT-OR een einde aanbrengen door een bestek uit te schrijven voor het gunnen van een opdracht m.b.t. het aanbieden van Microsoft licenties aan de laagste prijs.

Het gevolg daarvan is dit Framework via dewelke wij verschillende Microsoft-licenties en additionele services kunnen aanbieden aan V-ICT-OR leden aan de meest voordelige prijs op de markt.

Concept

V-ICT-OR heeft een overeenkomst afgesloten zodat er vanaf 2019 zeer voordelige Microsoft licenties kunnen aangeboden worden aan V-ICT-OR leden.

Deze overeenkomst kan leiden tot een ferme besparing in het budget van uw bestuur!

Dit initiatief kadert in het VlaVirGem verhaal waarin V-ICT-OR van elke stad/gemeente een ‘Smart City’ wil maken. Het is dan ook via dit portaal dat men bestellingen van zowel Microsoft licenties als additionele services, zoals implementatiebegeleiding en opleiding zal kunnen ingeven. Tijdens de onderhandelingen werd er steeds gestreefd naar de goedkoopste prijs. Ook het aanbod en het beheer van de licentiemodellen zal op een overzichtelijke manier weergegeven worden, iets wat vaak een struikelblok bleek te zijn bij lokale besturen.

Welke licenties zijn er beschikbaar?

Naast de verschillende Microsoft licenties zijn er ook aanvullende services beschikbaar. 
Een overzicht vindt u eens u van start gegaan bent in het aanvraagformulier

Doelgroep

Alle Vlaamse gemeenten die lid zijn van V-ICT-OR kunnen Microsoft licenties aankopen via dit framework

Meerwaarde

De meerwaarde van dit project is dat wij samen met onze partner kunnen zorgen voor :

  • een duidelijk overzicht van de mogelijke licenties
  • altijd de laagste prijs
  • een gemakkelijk platform om over te gaan tot een bestelling

Prijs

Met dit project streven we het rode prijzen principe na. Vindt u ergens anders toch een betere prijs, contacteer ons dan via aankopen@v-ict-or.be.

Start!

>> Ga van start

OF

Infosessie over het raamcontract

Kom naar één van onze GRATIS infosessies over dit raamcontract, de licentie-voorwaarden, bestelmogelijkheden, migratie van bestaande infrastructuur, beveiliging en manageability.
We merken namelijk dat hier nog veel vragen en onduidelijkheden over zijn en komen dus naar u toe! Tijdens deze halve dag ontdek je alles wat je nog wil weten over het framework!

 -----------------------------------

Naast deze infosessies over het raamcontract is er ook de mogelijkheid voor V-ICT-OR leden om te genieten van advies, coaching en implementatie-diensten op maat van de lokale overheid. Daarom zijn er ook workshop die Microsoft voor ons organiseert in het Technology Center in Zaventem.

Workshop 1 - Office 365

Workshop 2 - Azure platform

Leer kennismaken met het Azure platform en wat dit met al zijn mogelijkheden kan betekenen voor uw bestuur tijdens één van de gratis workshops (voor V-ICT-OR leden) bij Microsoft.