Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Begeleiding subsidiedossiers

Terugblik

Sinds de opstart van onze organisatie werken we mee aan de optimalisering van overheidsinstellingen waar onze leden hun werking hebben. Heel wat vernieuwende trajecten werden door ons, samen met onze leden, opgestart. Zo kennen we de open standaard voor lokale (later gelinkte) overheden en hadden we reeds enkele succesvolle Europese, H2020, EFRO en PIO projecten lopen in samenwerking met onze leden en hun organisaties.

Concept

Heb je een innovatief idee dat op korte termijn tot een succesvolle uitvoering kan leiden, maar zijn er nog een aantal uitdagingen te overwinnen bij de ontwikkeling van die innovatie? Bij ons kan je niet enkel voor advies terecht, maar misschien ook wel voor ondersteuning. Laat ons weten wat jouw idee is en we gaan samen op zoek naar de juiste uitwerking.

We bieden besturen begeleiding bij oproep digitaliseringsvoorstellen projectsubsidie (vb. Gemeente zonder gemeentehuis), uitbouw lokaal e-inclusiebeleid.

Doelgroep

Alle overheidsinstellingen met een innovatief idee

Meerwaarde

Samenwerken aan innovatie loont! Vaak zijn ideeën te beperkend voor één organisatie en kunnen we via ons ledenwerking op zoek gaan naar mensen in organisaties met gelijkaardige voorstellen. Vermijd dat projectideeën gelijk lopen met bestaande initiatieven en integreer voldoende de reeds uitgewerkte projectideeën.

Prijs

Als lid van onze organisatie is er geen kost verbonden aan het bespreken en/of opzetten van een project

Start!

Heb je een creatief of innoverend idee? Geef een seintje en we bespreken het. Wij zorgen in ieder geval voor de vereiste ondersteuning om jouw projectidee tot een goed einde te brengen

Contact