Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Framework Microsoft licenties

Terugblik

In het verleden is vaak gebleken dat verschillende organisaties uit de publieke sector het bos door de bomen niet meer zagen tussen alle bestaande Microsoft licenties. Daar wou V-ICT-OR een einde aanbrengen door een bestek uit te schrijven voor het gunnen van een opdracht m.b.t. het aanbieden van Microsoft licenties aan de laagste prijs.

Het gevolg daarvan is dit Framework via dewelke wij verschillende Microsoft-licenties en additionele services kunnen aanbieden aan V-ICT-OR leden aan de meest voordelige prijs op de markt.

 

Concept

V-ICT-OR heeft een overeenkomst afgesloten zodat er vanaf 2019 zeer voordelige Microsoft licenties kunnen aangeboden worden aan V-ICT-OR leden.

Deze overeenkomst kan leiden tot een ferme besparing in het budget van uw bestuur!

Dit initiatief kadert in het VlaVirGem verhaal waarin V-ICT-OR van elke organisatie uit de publieke sector een ‘Smart City’ wil maken. Het is dan ook via dit portaal dat men bestellingen van zowel Microsoft licenties als additionele services, zoals implementatiebegeleiding en opleiding zal kunnen ingeven. Tijdens de onderhandelingen werd er steeds gestreefd naar de goedkoopste prijs. Ook het aanbod en het beheer van de licentiemodellen zal op een overzichtelijke manier weergegeven worden, iets wat vaak een struikelblok bleek te zijn bij lokale besturen.

Welke licenties zijn er beschikbaar?

Naast de verschillende Microsoft licenties zijn er ook aanvullende services beschikbaar. 
Een overzicht vindt u eens u van start gegaan bent in het aanvraagformulier

 

Doelgroep

Alle organisaties uit de publieke sector die lid zijn van V-ICT-OR kunnen Microsoft licenties aankopen via dit framework

 

Meerwaarde

De meerwaarde van dit project is dat wij samen met onze partner kunnen zorgen voor :

  • een duidelijk overzicht van de mogelijke licenties
  • altijd de laagste prijs
  • een gemakkelijk platform om over te gaan tot een bestelling
 

Prijs

Met dit project streven we het rode prijzen principe na. Vindt u ergens anders toch een betere prijs, contacteer ons dan via aankopen@v-ict-or.be.

 

Start!

>> Ga van start

 

OF

Als lid van V-ICT-OR kan u genieten van advies, coaching en implementatie-diensten op maat van de organisaties uit de publieke sector. Daarom zijn er ook workshop die Microsoft voor ons organiseert in het Technology Center in Zaventem.

Workshop 1 - Office 365

Workshop 2 - App in a day

Workshop 3 - M365 Discovery hands-on

Workshop 4 - Azure platform

VOORLOPIG GEEN GEPLAND

To Cloud or not to cloud

Wilt u als organisatie uit de publieke sector ook de mogelijkheden bekijken wat IaaS, PaaS of SaaS voor u betekent, of ontzorgd worden op uw infrastructuur, uw platform of al uw software? Er zijn alvast verschillende mogelijkheden en varianten.

V-ICT-OR geeft tijdens deze workshop uitleg bij de diverse varianten.

Nadien wordt er een voorbeeld uitgelicht en wordt de casus van de gemeente Zwevegem toegelicht die hun software hebben overgezet naar de public cloud van Azure. Miscrosoft vult vervolgens aan wat dit concreet voor uw organisatie inhoudt.

Een interessant programma vooral als u voor de keuze staat om te ontzorgen op uw infrastructuur.