Voordelen voor de Bedrijfsleden - Brons

 Als Bedrijfslid Brons geniet u van volgende voordelen:

 1. Netwerking: V-ICT-OR vzw biedt een uitgelezen mogelijkheid tot netwerken d.m.v. deelname aan het forum van V ICT-OR vzw en de up-to-date informatie op haar website www.v-ict-or.be.
   
 2. Up-to-date informatie: V-ICT-OR vzw houdt u op de hoogte van alle belangrijke ICT en e-governmentontwikkelingen in het lokale bestuur via haar nieuwsflashes.
   
 3. Vermelding op de website: U krijgt een vermelding op de website van V-ICT-OR vzw met URL naar de hyperlink die u opgeeft. Het is aan te bevelen dat deze link verwijst naar een pagina specifiek voor de ICT-verantwoordelijken uit het lokale bestuur.
   
 4. Deelname aan vormingsmomenten: U kan deelnemen aan partnerprijs aan de vormingsmomenten van V-ICT-OR vzw met een maximum van 3 personen/event met uitzondering van die activiteiten die exclusief bestemd zijn voor de werkelijke en toegetreden leden van V-ICT-OR vzw. Vanaf de 4de deelnemer wordt het tarief voor bedrijven van toepassing.
   
 5. Deskundige spreker: Waar mogelijk doet V-ICT-OR vzw preferentieel beroep op u als deskundige spreker op seminaries, workshops enz.
   
 6. Stand op V-ICT-OR congressen: U krijgt korting en voorrang bij het bekomen van een stand op onze jaarlijkse beurs (Shopt IT).
   
 7. Bijdrage tot de nieuwsbrief: 1X per jaar kan u een bijdrage leveren aan de tweewekelijkse nieuwsbrief (I&E). De inzending verloopt in samenspraak met V-ICT-OR vzw. De inhoud van de bijdrage zal zich concentreren op toepassingen in lokale besturen van uw oplossing(en). De bijdrage is niet commercieel.
 

Uw bijdrage:  bedraagt € 750,00 per jaar (vrijgesteld van btw).

*Bijdrage is zonder van BTW (Vereniging Zonder Winstoogmerk, vrijgesteld van BTW volgens art. 44 W. BTW). 

 

WIST JE ...

... dat je voor slechts € 950 een maal per jaar een mailing kan sturen via onze communicatiekanalen? Interesse? Contacteer ons op info@v-ict-or.be