Zilveren Bedrijfsleden

Bent u als bedrijf geïnteresseerd om lid van het bedrijvenconsortium van V-ICT-OR te worden? Neem vandaag nog contact op!

Onze Platinum en gouden (GIS) bedrijfleden alsook onze zilveren bedrijfsleden maken deel uit van het bedrijvenconsortium:

 

Zilveren Bedrijfsleden

BMx Computers Je wil een computer, laptop, tablet aankopen? Je hebt randapparatuur nodig? Je zit met de handen in het haar omdat je pc het niet meer doet? BMX Computers helpt je met al je ICT-vragen.

CEVI nv Automatisering van overheidsdiensten

Cronos Groep is een diverse groep actief in meerdere innovatieve sectoren. Ze wil een katalysator zijn in het vertalen van wetenschappelijk onderzoek rond nieuwe technologieën naar zakelijke oplossingen toe.

D'M&S De ideale softwareoplossing voor een onderneming. Vlot geïntegreerd in de bestaande architectuur.

Infront specialist in kennis, ervaring en implementatie van Microsoft Dynamics CRM

Xpertdoc Met XBmidoffice server biedt Convenso vooruitstrevende en schaalbare software-oplossingen voor de actuele uitdagingen van uw lokaal bestuur

Remmicom Automatisering van uw gemeente

Simac is een Europees bedrijf met onder andere een kernactiviteit in netwerk en systeemintegratie oplossingen. Onafhankelijkheid enerzijds, integratie anderzijds, is de sleutel tot het verschaffen van totaaloplossingen op maat van de klant.

Sopra Steria Benelux N.V. Trusted Transformation Partner