Bronzen Bedrijfsleden

Is jouw bedrijf geïnteresseerd om lid van V-ICT-OR te worden? Dan hebben we voor u verschillende mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op!

 

Bronzen Bedrijfsleden

2imagine is specialist in software oplossingen om marketing processes te optimaliseren. Middels onze sjabloon software kunnen medewerkers online samenwerken aan grafische documenten zonder specifieke vorming.
Deze oplossing wordt als een Cloud service aangeboden.

Apogado is an independent information technology company focusing on sustainable, future-proof integration

Awingu is a workspace aggregator that gives users secure access to corporate IT resources such as company applications and data.

AXS GUARD biedt een all-in-one oplossing om uw bedrijfsnetwerk en bijhorende applicaties veilig en naadloos te verbinden met het internet.
Onze oplossing kan eenvoudig worden geïntegreerd in elk netwerk en is zeer makkelijk te beheren. Bovendien is deze speciaal ontworpen met het oog op beveiligde site-to-site verbindingen, telewerk, sterke authenticatie, het detecteren en voorkomen van cyberaanvallen.

B.A.  The Linux Integrator

BLACK BOX Network Services nv Cabling; data & telephony; server room & data center; security and access control; wireless connections

Citymesh is een Belgisch erkend  BIPT-operator, gespecialiseerd in de uitbouw en onderhoud van draadloze datanetwerken (indoor en outdoor) en straalverbindingen. Sinds 2016 bezitten we een eigen private LTE frequentie (4G/5G). Hierdoor kunnen we een uiterst betrouwbare breedband communicatieoplossing uitwerken. In reeds heel wat steden en gemeenten hebben we een publiek outdoor wifinetwerk geïmplementeerd. Hiervoor maken we ook gebruik van ons zelf-ontwikkeld managementplatform, WiFiLAB.

Conxillium is in 2015 ontstaan uit het samengaan van een aantal ondernemingen met als gemeenschappelijke missie: het verbeteren van de betrouwbaarheid van de lokale overheid.
Elke onderneming biedt met eigen applicaties in het eigen specialisme dé beste en bewezen oplossingen. Op basis van open standaarden en koppelingen leggen we de nodige en gewenste verbindingen met alle systemen. Zo helpen we gemeenten de dienstverlening te verbeteren tegen lagere kosten voor de burger en wordt de burger ontlast.

Data Unit Innovatieve infrastructuur en security oplossingen ter bevordering van de productiviteit. Snelle, betrouwbare en veilige netwerken waarmee je kan werken vanop gelijk welke locatie en apparaat 

Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transitie van bedrijven. Met meer dan 9.000 medewerkers actief in 19 landen en een geconsolideerde omzet van meer dan €2.3 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering

F5 Maakt apps sneller, slimmer en veiliger voor de grootste bedrijven ter wereld, dienstverleners, overheden en consumentenmerken.
F5 levert cloud- en beveiligingsoplossingen die organisaties in staat stellen om een applicatie-infrastructuur te kiezen zonder dat ze aan snelheid en controle inboeten.

Ferranti Computer Systems, leverancier van “zorgeloze IT-oplossingen”, is een sterke speler in de Vlaamse overheidssector. Wij begrijpen de complexiteit en behoeften van de publieke sector en helpen uw administratie te optimaliseren door uw netwerken te verbinden over drie platformen: in jouw organisatie, via onze Ferranti Cloud en via de publieke Cloud. Een specialisatie die ons uniek maakt, zoals we hebben waargemaakt voor Stad Sint-Niklaas en OCMW Mortsel.

Fujitsu Shaping tomorrow with you

G DATA Met onze antivirussoftware sluit u potentiële toegangspoorten voor cybercriminelen: onze proactieve en reactieve beveiligingsmaatregelen werken optimaal met elkaar samen om de gevaren van virussen, wormen en trojanen tegen te gaan. De bedrijfsoplossingen van G DATA bevatten daarnaast nog veel meer functies die het beheer van alle netwerkcomponenten vereenvoudigen en tegelijk uw gevoelige bedrijfsgegevens beveiligen. Met behulp van één beheerconsole behoudt u het overzicht over belangrijke veiligheidspatches en de toepassingen in uw netwerk.

GET Marktleider in tijdsregistratie, personeelsplanning en elektronische beveiliging. 

IGEL Technology levert een breed gamma van eenvoudige, veilige en slimme hardware en software oplossingen. IGEL is revolutionair in zijn eenvoud! IGEL oplossingen maken het leven van IT makkelijker door het beheer van de toegang tot bijna eender welke vorm van server-gebaseerde werkplekken  en applicaties, te vereenvoudigen,  met de mogelijkheid om elke thin client te beheren vanuit één enkele interface.”

JCC Software Ambitie voor excellente dienstverlening

Litek Installatie, migratie, upgraden en beveiligen van uw IT-omgeving - IT services.

NET-IT Uw CRM. Kwaliteit Telt.

Syx Automations Perfecte automatisering van uw sport-, cultuur, jeugd, en recreatiedienst

Telenet Openbare diensten hebben nood aan professionele oplossingen

Ultimo Belgium BVBA Flexibele & gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor de optimale inrichting van Maintenance Management, Facility Management & IT Service Management 

UpFront biedt alle informatica-activiteiten die nodig zijn om een organisatie te runnen: IT-infrastructuur, informaticapark, software, Cloud en services. Dankzij onze expertise en ons dynamisme als IT-integrator bouwen we met al onze klanten een vertrouwensrelatie op. We bieden onze klanten een persoonlijke begeleiding en een langetermijnvisie waarmee we alle IT-uitdagingen met succes het hoofd kunnen bieden. 

VanRoey.be vertaalt ICT en technologie in een strategisch voordeel voor lokale besturen. Vier pijlers staan centraal: security, cloud, mobile en applications. Via Smals leveren wij u het volledige Fortinet security portfolio.

Zeticon uw mediabestanden duurzaam bewaren, eenvoudig documenteren en delen / downloaden is het doel van de MediaHaven software. Mediahaven kan zowel als een Saas oplossing of geïnstalleerd worden op uw hardware.