Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuws

Digitalisering voor een betere dienstverlening

Mensen, innovatie en strategie. VlaVirGem staat voor de ideale gemeente van de toekomst, waaraan lokale besturen zich kunnen spiegelen. Een nieuw generiek kader waarbinnen lokale besturen aan de hand van een aantal sterk afgelijnde krachtlijnen hun eigen toekomstvisie kunnen uitwerken.

Mijn VlaVirGem

Wat leeft er in onze community?

Informatie & veiligheidsexpert

Dit 5-daagse gecertifieerd DPO-traject ... was een topopleiding! Zeer praktisch en geweldige instructeurs. Een aanrader.Anne T.
Juridisch adviseur

Gemeente Duffel

Bij Duffel waren we al een tijdje op zoek naar backup-oplossing zowel voor Office 365 als voor Dynamics 365. Er zijn verschillende oplossingen en tal van leveranciers die hierin kunnen begeleiden. V-ICT-OR organiseerde een pitchdag waarbij 9 leveranciers hun verhaal kwamen brengen. Op basis van de vragen vanuit de lokale besturen brachten ze een duidelijke boodschap en konden we al snel de pro’s en cons vergelijken.Anne Faes
Afdelingshoofd

Gemeente Kalmthout

Als lokaal bestuur moeten we goed op de hoogte blijven. Zowel ifv de optimalisatie van onze interne werking alsook voor de verbetering van de dienstverlening. De experts van V-ICT-OR helpen ons daarbij enorm. Ook de input uit andere lokale besturen (via oa regionale kenniskringen) is voor een kleine gemeente als de onze - bijzonder waardevol.Herwig Nagels
Diensthoofd

Hoe helpen wij onze leden?

Belangenbehartiging is en blijft noodzakelijk maar er ligt nog veel meer op de werkplank. Ons netwerk, dat al meer dan 20 jaar bestaat, zorgt samen voor een sterke stem, blijft 'gewoonten' uitdagen, inspireert verandering en stimuleert innovatie in de publieke sector.

Bekijk alle diensten