Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bedrijvenconsortium

Bedrijven en lokale besturen lijken soms wel 2 werelden apart. Terwijl bij de eerste zich focussen op een degelijk verdienmodel, is de tweede meer gericht op een adequate dienstverlening. De brug slaan tussen leveranciers van software voor lokale besturen (CIPAL Schaubroek, CEVI, Remmicon, enz.) en de lokale besturen zelf lijkt dan ook een onoverkomelijke opdracht.

Maar dat hoeft het niet te zijn! Wist u dat V-ICT-OR’s bedrijvenconsortium net die vertaalslag maakt tussen bedrijven en lokale besturen? Doel van de bijeenkomsten is kennis uitwisselen en bepalen hoe we elkaar kunnen versterken ter verbetering van de e-dienstverlening van gemeenten. Bedrijven vertellen er hun oplossingen en hoe ze projectmatig kunnen opgezet worden, terwijl de behoeften van de lokale besturen naar die oplossingen toe veel scherper worden gedefinieerd.

V-ICT-OR beoogt met het bedrijvenconsortium vraag en aanbod dichterbij elkaar te brengen. De komende periode staan vooral de innovaties vanuit het VlaVirGem programma centraal.
V-ICT-OR presenteert de vraag vanuit de gemeenten en gemeenten worden uitgedaagd innovatieve oplossingen aan te dragen.

De bijeenkomsten van het bedrijvenconsortium vinden eens per kwartaal plaats.

Bedrijven die zich aan willen sluiten kunnen dit doen door bedrijfslid te worden. V-ICT-OR biedt hier verschillende mogelijkheden voor.

Toekomstige evenementen

Bedrijvenconsortium 28.05.2019

28/05/2019 14:00 — 28/05/2019 16:30

Meer info