Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Als publieke sector

Formules
effectief lid
Word effectief lid (als persoon) en betaal 350€ (vrijgesteld van BTW) voor het eerste lid van een bestuur en 35€ (vrijgesteld van BTW) vanaf het tweede lid van een organisatie uit de publieke sector. Geniet van kortingen voor alle V-ICT-OR evenementen, opleidingen, toegang tot bepaalde online omgevingen, …
Klik hier voor meer informatie en alle voordelen.

agentschap lid
Word met uw agentschap lid van V-ICT-OR en betaal 950€ (vrijgesteld van BTW). Geniet met al uw medewerkers van kortingen voor verscheidene V-ICT-OR evenementen, opleidingen, toegang tot bepaalde online omgevingen, …
Klik hier voor meer informatie en alle voordelen.

premium pakket
Een effectief lid kan voor een premium pakket kiezen voor 7.850€ (excl. BTW). Dit pakket omvat vooral veel ondersteunende functies, zoals bv. 10 mensdagen.

Heeft u al minimum 1 effectief lid binnen uw organisatie? Dan kunt u een premium pakket kiezen.
Uw ledenbestand blijft gelijk, maar u krijgt als lokaal bestuur 10 dagen ondersteuning aangeboden vanuit V-ICT-OR, en dat voor een brede waaier aan thema’s (fusies, inkantelingen, opzet telefonienetwerk, begeleiding informatiebeheer ikv Digitaal Archief Vlaanderen, begeleiding gebruik O365, …).
Klik hier voor meer informatie en alle voordelen.
Effectief lidmaatschap

In een sterk evoluerend ICT-landschap wordt netwerking en het delen van informatie cruciaal. Lokale ICT verantwoordelijken kunnen het niet langer alleen. De roep om bijstand wordt steeds groter. Om deze nood aan communicatie in goede banen te leiden is een ledenvereniging als V-ICT-OR een juist medium. De nood aan ondersteuning bij onze leden groeit nog steeds. De stroom van informatie over updates, patches, nieuwe technieken, kennisdeling, ondersteuning is zo groot dat het onmogelijk is om alles bij te houden. Het kost bovendien heel veel tijd en dus handenvol geld om op de hoogte te blijven. V-ICT-OR probeert haar leden op basis van hun specifieke behoeften te informeren.

Het lidmaatschap legt de focus op opleidingen, kennisdagen, congressen, fora, deelname in regionale kenniskringen, enz… met flinke kortingen. Zo kan één opleiding al meteen tot € 300 korting geven, ofwel het terugbetalen van uw lidmaatschap.

Als effectief lid geniet u van volgende voordelen:

 • Gemiddeld 85€ korting op de beide jaarlijkse congressen, Shopt IT en Manage IT.
 • 315€ korting op het lidgeld voor een 2e persoon binnen uw bestuur.
 • Minimaal 2 gratis kennisdagen per jaar
 • 50€ korting voor de kennisdagen die V-ICT-OR organiseert.
 • Sterke korting op alle andere activiteiten van V-ICT-OR (opleidingen,...)
 • Gratis gebruik van de basisversie van de tool voor informatieveilgheid en GDPR
 • Gratis gebruik van de oplossingscatalogus.be
 • Gratis gebruik van vlavirgem.be
 • Gratis boek tijdens het najaarscongres
 • Gratis publicatie van vacatures: op aanvraag kan V-ICT-OR vzw gratis vacatures opnemen als nieuwsbericht op de website (max. 3/jaar).
 • Gratis toegang tot de ervaringsdatabank V-ICT-OR : wie van de collega's heeft ervaring met wat?
 • Vragen naar info@v-ict-or.be: snelle behandeling van uw vragen, binnen maximum 48 uren.
 • Tweewekelijkse nieuwsbrief met actuele informatie rond ICT en e-government binnen lokale besturen (na het aanmaken van uw account op onze website)
 • Beschikbaarheid van een solide gesprekspartner: de wetenschap dat een sterke ledenvereniging een solide gesprekspartner is die de belangen van haar leden met voldoende gewicht kan overbrengen naar overheidsleveranciers, hogere overheden, ...
 • Een groot netwerk aan collega's waar je tijdens elke activiteit een beroep op kan doen
 • Meldpunt – heeft u vragen over een bepaalde oplossing en vindt u geen gehoor bij de bevoegde instanties of leveranciers? Dan tracht V-ICT-OR de betrokken partijen rond de tafel te brengen en samen naar een oplossing te zoeken.

Uw bijdrage:

Als eerste lid (persoon) van je organisatie betaal je 350€* per jaar, elk bijkomend lid van diezelfde organisatie betaalt 35€*.
Het lidmaatschap wordt voor alle leden telkens hernieuwd in januari.

*Bijdrage is zonder BTW (Vereniging Zonder Winstoogmerk, vrijgesteld van BTW volgens art. 44 W. BTW).

Wil je extra begeleiding?

Kies dan meteen voor een Premium pakket waarbij je een expert over de vloer krijgt die je helpt bij jouw prioriteiten zoals bv het bewaken van het ICT beleidsplan, het opmaken van een informatieveiligheidsplan, begeleiding bij aanwervingen en andere noden. Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen.

Agentschap lidmaatschap

Agentschappen van de Vlaamse overheid en intercommunales kunnen lid worden als organisatie (terwijl het lidmaatschap voor lokale besturen persoonsgebonden is). Zonder beperking van het aantal deelnemers kunnen zij genieten van de ledenvoordelen (deelnemen aan de activiteiten waar prijzenvoordelen gelden, specifieke toegang tot website...). Ook zij nemen deel aan de Algemene Vergadering, maar zijn niet stemgerechtigd. Zij nemen voor het overige als volwaardig lid deel aan de activiteiten van V-ICT-OR vzw en genieten dezelfde voorwaarden.

Uw bijdrage:

Het lidmaatschap voor een agentschap bedraagt € 950,00*.

*Bijdrage is zonder BTW (Vereniging Zonder Winstoogmerk, vrijgesteld van BTW volgens art. 44 W. BTW).
Lid worden

Om lid te worden van V-ICT-OR dient u ook over een profiel te beschikken op onze website. Indien u dat nog niet heeft, kan u dat hier aanmaken.