Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Windows 10 en Topaz en SignPad signature pads

Auteur Bericht
Onbekende Gebruiker
#1 — 11/03/2020 12:14
Dag collega's,

Mag ik zo vrij zijn eens te informeren of er met betrekking tot Windows 10, build 1909 problemen te melden zijn in combinatie met de Topaz en StepOver Signpad signature apparaten? 

Recentelijk hebben wij onze laatste PC's van burgerzaken gemigreerd naar Windows 10, en ervaren we een onbetrouwbare werking in combinatie met deze twee handteken apparaten (soms is de handtekening te zien in Belpic, soms niet: herstart van Belpic of zelfs PC is dan nodig). Eveneens is het opvallend dat het ook met de Topaz het geval is, die ook niet betrouwbaar werkt met Mercurius rijbewijzen. Het hoeft geen betoog dat dit uiteraard de dienstverlening niet ten goede komt, en ik hardnekkig blijf zoeken naar een oplossing.

Zijn er nog besturen die dit fenomeen zien/ervaren aub? Onze huisleverancier Remmicom heeft ook niet meteen een pasklare oplossing.

Alvast bedankt.

Sven
 
Onbekende Gebruiker
#2 — 25/09/2020 14:03
Heb je de hardware al geflasht met de nieuwe drivers? Cevi heeft deze hier allemaal geupdate en vervolgens Belpic V29 geïnstalleerd en dat werkt toch (relatief) stabiel.