Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

IPDC implementatie

Auteur Bericht
Pieter Govers V-ICT-OR Lid
Posts
2
Organisaties
Gemeentebestuur Zoersel
#1 — 10/10/2012 14:46
Beste Collega's

Graag had ik vernomen hoe jullie het hele IPDC gebeuren gaan implementeren in jullie gemeentebestuur / OCMW. Enkele voorbeelden: Helius van Cipal, via de website bouwer, zelf programmeren...

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Pieter Govers
gemeente & ocmw Zoersel
 
Hans Van Mingeroet V-ICT-OR Lid
Posts
85
Organisaties
Gemeentebestuur Berlare en OCMW Berlare
#2 — 11/10/2012 10:58
Dag Piet,

Bij ons is de denkpiste voorlopig om het laten implementeren binnen onze Drupal website. Daarbij willen we bekijken om dit in samenwerking te doen met andere besturen (Sint-Niklaas) die ook van dit platform gebruik maken voor hun website. M.a.w. een aparte Drupal module laten uitwerken waardoor het mogelijk is om de info uit de IPDC te verwerken en aan te vullen met lokale producten. Die module willen we zelfs terugschenken aan de Drupal community zodat (toekomstige) gebruikers van Drupal deze meteen kunnen implementeren.
 
Onbekende Gebruiker
#3 — 16/10/2012 09:52
De gemeente Wuustwezel heeft ook,een drupal website, geïmplementeerd door e2e. Zij waren ook bezig met een module te ontwikkelen ( iets in de vorm van digitaal sociaal huis). Wij zouden een ipdc module willen implementeren volgend jaar.
toch volg ik dit ook met belangstelling want het zou inderdaad tof zijn moest er 1 open source en gratis module komen, waar iedereen zijn ding in kan vinden. Dit zou de eenvormigheid ten goede komen.
 
Onbekende Gebruiker
#4 — 18/10/2012 08:25
Anaxis ontwikkelt momenteel de nieuwe website voor knokke-heist. De producten worden gesynchroniseerd met de LPDC (de lokale producten en dienstencatalogus van Cevi), die op zijn beurt zal gevoed worden door de IPDC. Momenteel trekken we op die manier al de producten van het digitaal sociaal huis binnen.
Werkt prima.
 
Onbekende Gebruiker
#5 — 20/05/2013 11:34
De IPDC is momenteel van start gegaan. Heeft er iemand concrete plannen voor het (laten) ontwikkelen van een drupal module hiervoor ?
 
Hans Van Mingeroet V-ICT-OR Lid
Posts
85
Organisaties
Gemeentebestuur Berlare en OCMW Berlare
#6 — 20/05/2013 14:23
Dag Jef,

Beveren zou voor hun nieuwe website all een testversie voor Drupal 7 draaien, maar nog niet live. Hier in Destelbergen beginnen we deze week achter de schermen te testen met IPDC voor Drupal 6. De module werd ontworpen door Coworks. Misschien best even contact opnemen met hen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
 
Onbekende Gebruiker
#7 — 18/10/2013 11:43
We staan op het punt om de LPDC van Cevi aan te schaffen. Iemand ervaring mee? Marc Vanockerhout, ik zag dat jullie het draaien.... thx
 
Onbekende Gebruiker
#8 — 22/10/2013 10:38
In de IPDC worden producten aangeduid, die de dag nadien automatisch in de LPDC (van Cevi bij ons) komen, daar worden ze aangevuld met voor Knokke-Heist specifieke informatie, die dan de dag nadien in de website verschijnen.
Het OCMW is momenteel druk bezig hun producten destijds afkomstig van het Digitaal Sociaal Huis, nu via de IPDC-> LPDC in de website te laten vloeien.
Werkt prima.