Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Raamovereenkomsten - Comparex - ervaringsuitwisselingen Microsoft-licenties/partner

Auteur Bericht
Onbekende Gebruiker
#1 — 02/09/2019 16:38
Dag collega's,

Sedert geruime tijd (enkele jaren) maken ook wij dankbaar gebruik van raamcontracten. Comparex speelt daarin een rol, omdat ze als gegunde partij te boek staat in enkele raamcontracten. Ik vermoed dus dat velen onder ons via Comparex afnemen.

Echter: de communicatie met Comparex is bedroevend, en slorpt (onnodig) energie en tijd op. Geen antwoorden, onduidelijke antwoorden, onvoldoende begeleiding of toelichting, geen of nauwelijks advies... Een simpele verlenging van een aantal o365-licenties kost een hoop e-mails en herinneringen sturen om uiteindelijk een offerte te ontvangen... om ze tenslotte nog te laat te mogen ontvangen, enzovoorts... Ik heb alle communicatie met Comparex bewust bijgehouden.

Persoonlijk hoeven dan de raamcontracten voor mij niet als de dienstverlening op deze wijze moet verlopen. Ik betaal liever een paar euro's meer (want veel scheelt het meestal niet als je wat uitkijkt) voor een degelijke dienstverlening dan deze onprofessionele dienstverlening te moeten ondergaan.

Ik mag en durf bovendien gerust stellen dat dit een structureel probleem is - alvast voor Meise - Ik heb alle communicatie met Comparex bewust bijgehouden.

Hoe zijn jullie ervaringen met leveranciers in software-licentie raamcontracten aub?
 
Andries Verlinden V-ICT-OR Lid
Posts
15
Organisaties
Gemeentebestuur Wingene
#2 — 08/09/2019 14:28
Dag Sven

Wij werken samen met Realdolmen voor zowel hard- als software (via Stad Brugge/Kortrijk). Dat verloopt wel vlot, af en toe eens een frustratie ;)
Laatst gewijzigd op 04/10/2019 15:58 door Andries Verlinden
 
x 1
Onbekende Gebruiker
#3 — 27/09/2019 11:41
Dank je Andries.

Intussen ben ik toch met Comparex hierover in overleg geraakt, en hopelijk levert dit in de toekomst nu toch wat vlottere en efficiëntere communicatie op. Bedankt voor de tip, dit geeft effectief een alternatief :)

Groeten
Sven
 
x 1
Natacha Peeters V-ICT-OR Lid
Posts
4
Organisaties
Gemeentebestuur Meerhout
#4 — 14/01/2020 10:59
Comparex zat/ zit in een overnameperiode door SoftwareONE (ook aanwezig in raamcontract c-smart).
Dit zou de huidige vertragingen en serviceverlening een stuk verklaren...