Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy: 'ONLINE PITCH CLOUD: Op weg naar de cloud: zorg dat je onderweg niet valt'

Inschrijven
11/08/2020 14:00 — 11/08/2020 15:00
Banner

Heel wat bedrijven en (lokale) overheden kiezen ervoor om de stap richting de cloud te zetten. Maar hoe maak je dan de juiste keuzes in het grote aanbod van oplossingen en aanbieders? “Met Microsoft of Amazon kan het niet mislopen.” Dat horen we elke dag…. Maar wie biedt je die garanties?

Op vlak van technologie moet je je geen zorgen maken, dat hebben de meeste partijen meer dan onder controle. Maar wil je een keuze maken louter op basis van wie de beste CPU heeft? (Hint: alle partijen werken met quasi dezelfde stukjes ijzer onderliggend aan hun diensten… daar wordt het verschil niet langer gemaakt).

Stuart bekijkt de zaken anders. Ze bouwden een solide cloudplatform uit, maar zijn daar niet gestopt. Stuart legt namelijk de focus op de ondersteuning van de eindgebruikers, niet enkel op de technologie die eronder zit.

Tijdens deze sessie worden de vijf grootste valkuilen bij een migratie naar de cloud overlopen. Stuart toont aan dat technologie nooit de enige factor mag zijn om je keuze op te baseren en geeft je een reeks nuttige tips & tricks mee die je kunnen helpen bij het selecteren van de juiste oplossing.

Stuart zorgt met haar persoonlijke aanpak vooral dat het niet enkel om verandering gaat, maar ook om vooruitgang.

 

Herbeleef het webinar hieronder

(enkel voor leden)

Herbekijk het webinar hier! Bekijk de presentatie
 

 

 

Programma
14u00 - 15u00

Pepijn Palmans & Kerry Ryckbosch

Organisator

V-ICT-OR vzw

marcom@v-ict-or.be

Locatie
online via Microsoft Teams

ONLINE
Inschrijven