Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

'App in a Day' met C-Clear Partners

Inschrijven
03/06/2021 09:00 — 03/06/2021 16:00

PowerApps: “Bezoekersregistratie” App in Day

Ga samen met C-Clear Partners aan de slag om in één dag een app te maken waarmee bezoekers zich op een snelle en gebruiksvriendelijke manier kunnen registreren bij hun bezoek aan een specifieke locatie (bv. gemeentehuis, woonzorgcentrum, …).

In eerste instantie bouw je samen met C-Clear Partners een 'canvas app' waarmee bezoekers zich kunnen aanmelden via een tablet die aan het onthaal van de locatie beschikbaar is.  Verder voorziet C-Clear Partners ook de mogelijkheid dat bezoekers zich op voorhand via een online formulier kunnen aanmelden voor hun bezoek en hiervan via mail een QR code ontvangen. Door de QR code in te scannen via de app aan het onthaal van de locatie, wordt de bezoeker geregistreerd.  

Deze workshop vindt plaats online en staat open voor maximaal 10 deelnemers. Het is volledig gratis. Inschrijvingen gebeuren op basis van het first-come-first-serve principe met één deelnemer per organisatie.

Power Apps is een onderdeel van het low-code Power Platform van Microsoft. Dit platform maakt het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier apps te bouwen.   

Ervaar zelf de kracht van het Power Platform van Microsoft tijdens deze "App in a Day" sessie, waarin we op één dag tijd samen een app uitwerken van a tot z! Zo bouwen we samen een oplossing die meerwaarde brengt voor u en de burger. 

Programma
09u00 - 16u00

Jurgen Bosmans