Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

ManageIT 2023

14/12/2023 09:00 — 14/12/2023 18:00

De jaarlijkse hoogmis waar de visie en strategie van de lokale besturen wordt uitgezet. Een dag vol straffe keynote sprekers, veel netwerkmomenten en een feestelijk diner als afsluiter.

WELKOM op 14/12/2023. Save the date.

Een nieuwe editie van ManageIT met als thema DIGITALE TRANSFORMATIE. Bekijk hier de sfeerbeelden van onze laatste editie in Hilton Antwerpen.
De eerste namen zijn reeds gekend voor deze bijzondere dag.


- Jef Staes
auteur en architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties. Hij ontwikkelde een vernieuwende visie op de manier waarop snel wendbare organisaties dienen te functioneren. Jefs
verhalen over rode apen en passieloze schapen maken furore in België en Nederland. Hij is een expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie. Met zijn flamboyante vertelstijl en confronterende stellingen schetst hij een treffend beeld van de huidige tekortkomingen van organisaties. Deze zijn simpelweg niet gebouwd om de innovatie- en informatievloedgolf te trotseren.

 

Menno Lanting
spreker, auteur en innovator. Spreekt over: innovatie, technologie, disruptie, digitale transformatie en leiderschap. Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op innovatie, organisaties en leiderschap. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan 250.000 mensen lazen zijn bestsellers: Olietankers & speedboten, De slimme organisatie, De disruptie paradox, en Connect!

 

 

- Mentalist Gili
in de hoofdrol op het afsluitende diner show 's avonds.

 
BINNENKORT kan je je inschrijven voor deze editie. Zowel als bezoeker uit de lokale besturen, alsook als partner. Meer info volgt via onze website en de socials. Save the date.

Programma
09u00 - 18u00

ManageIT 2023