Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

V-ICT-OR Academy - 'Subsidiemanagement'

Inschrijven
29/04/2021 10:00 — 29/04/2021 11:00
Banner

Subsidiemanager biedt lokale besturen de mogelijkheid om hun subsidiebeleid naar een hoger niveau te tillen. Deze softwaretool maakt het mogelijk subsidies makkelijk te vinden en beter te beheren op basis van uw voorkeuren en geografische ligging. De vier hoofdfunctionaliteiten helpen u op weg in het subsidielandschap:

  • De subsidiezoeker is een continu bijgewerkte lijst van subsidiefiches waarin u relevante subsidies op alle niveaus (provinciaal, gewestelijk, federaal, Europees en privé) kan zoeken. Er komen indien gewenst meldingen van nieuwe subsidies op basis van eigen voorkeurthema's in de mailbox.
  • De dossiers stellen u in staat om efficiënt subsidies binnen uw bestuur te beheren en op te volgen. Medewerkers krijgen meldingen van deadlines in het dossier zodat geen enkele gemist wordt. Er staat geen limiet op het aantal gebruikers in een dossier.
  • De kennisbank bundelt trends, nieuwtjes, artikelen en cases met betrekking tot subsidies.
  • De rapportage geeft een geautomatiseerd overzicht/inzicht over de subsidiedossiers in uw bestuur heen.

Dit webinar geeft een overzicht van de verschillende functionaliteiten, gaat dieper in op het filteren van zoekopdrachten, licht de takenkalender uit en toont de geautomatiseerde rapportage.
Daarnaast komen er enkele getuigenissen van lokale besturen die ermee aan de slag zijn aan bod.

Programma
10u00 - 11u00

Organisator

V-ICT-OR vzw

marcom@v-ict-or.be