Digitale communicatie wordt steeds belangrijker voor gemeenten. Digitale communicatie is kosteneffectiever, sneller en gebruiksvriendelijker dan werken met post en fax. Hierbij is e-mail nog steeds het belangrijkste communicatiemiddel. Dit omdat het laagdrempelig is, bijna iedereen het heeft en begrijpt en wordt ondersteund door de meeste systemen. Wist u dat werknemers gemiddeld meer dan twee uur per dag besteden aan het versturen en lezen van e-mails?
Bij toename van digitale communicatie, wordt ook digitale veiligheid en het voorkomen van datalekken steeds belangrijker. Hierbij wordt vaak gedacht aan hackers en phishing. Maar wist u ook dat ruim 70% van alle datalekken worden veroorzaakt door een informatie aan de verkeerde ontvanger te sturen? Gevolgd door zaken als het vergeten ontvanger in BCC te zetten en het gebruik van zwakke wachtwoorden.
In deze GRATIS webinar nemen we u mee in de achtergrond van de uitdagingen bij het gebruik van digitale communicatie, de oorzaken van datalekken en mogelijke oplossingsrichtingen om datalekken te voorkomen. Bij de oplossingen wordt ingegaan op de oplossing van ZIVVER, welke in Nederland inmiddels door ruim 30% van de gemeenten wordt gebruikt als oplossing voor veilige communicatie.
Tijdens de webinar wordt een ‘live demo’ gegeven en is er ook ruimte voor vragen van het publiek. Het webinar wordt gegeven door Rick Goud, CEO en oprichter van ZIVVER.
(enkel voor leden)
Herbekijk het webinar hier! | Lees de Q&A | Bekijk de presentatie |
Rick Goud | CEO Zivver
Rick heeft ruim 6 jaar gewerkt als strategieconsultant in de gezondheidszorg bij Gupta Strategists in Nederland. Hij studeerde medische informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is hij gepromoveerd in de Geneeskunde aan de UvA op de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van beslissingsondersteunende systemen in de zorg. Tijdens zijn studie heeft Rick een aantal jaar als programmeur gewerkt. Het idee achter ZIVVER ontstond tijdens zijn werk als strategieconsultant. Overal waar hij kwam werd veel met gevoelige data gewerkt zoals patiëntgegevens, prijsafspraken, marktprestaties, contracten etc. Bij elke klant speelden vragen over veiligheid van de data, hergebruik van de data, etc. Regelmatig zag hij dat gebruik gemaakt werd van oplossingen waarbij de veiligheid en beheersbaarheid onduidelijk was. Op basis hiervan zag hij dat er een duidelijke behoefte was aan een oplossing zoals ZIVVER die biedt.